Άρης Σπηλιωτόπουλος: «Η Ναόμι Κάμπελ είχε ζητήσει από μένα να…»

Είχα φέρει τη Μέριλ Στριπ για να γυρίσουμε το Μamma Mia. Η μεγαλύτερη παραξενιά της ήταν...»

Στο Όλα Τρέλα βρέθηκε τη νύχτα της Δευτέρας ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και μίλησε με τον Θέμο Αναστασιάδη για …όλα αυτά που δεν ξέρουμε.

«Είχα φέρει τη Μέριλ Στριπ για να γυρίσουμε το Μamma Mia.», είπε ο υποψήφιος δήμαρχος για την Αθήνα και συνέχισε: «Είχα και το πιο δύσκολο κομμάτι, να ικανοποιώ κάποιες παραξενιές της Μέριλ Στριπ. Της άρεσε να μην χάνει χρόνο στις μετακινήσεις, ήθελε ένα ελικόπτερο για να μετακινείται».

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αποκάλυψε ακόμα: «Η Ναόμι Κάμπελ είχε ζητήσει από μένα να φωτογραφηθεί στο Παναθημαϊκό Στάδιο -τότε υπουργός Πολιτισμού ήταν ο Βενιζέλος και δεν βρήκα ανοιχτές πόρτες- ενώ η κοπέλα ήθελε να διαφημίσει την Ελλάδα ενόψει των επερχόμενων Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν άφηναν οι αρχαιολόγοι να μπουν τα τρίποδα από τις φωτογραφικές μηχανές πάνω στο μάρμαρο».

«Πιο σκληρό πόλεμο δέχθηκα την εποχή που ήμουν εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή λίγο πριν και λίγο μετά το 2000.», εξομολογήθηκε.

Όσο για το αν θα δεχόταν να γίνουν τα Madwalk στο Σύνταγμα, είπε: «Και αυτό καλό θα ήταν. οτιδήποτε μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες, που σημαίνει χρήματα και οικονομική ανάπτυξη, είναι καλοδεχούμενο». 

//www.youtube.com/embed/nJuWjHGnzSA

Διαβάστε ακόμα:

Χαραλαμπίδης: Στο ψηφοδέλτιο με τον Σπηλιωτόπουλο – “Θέλω να εμπλακώ με τα κοινά”