Άρης Σοϊλέδης: «Θα αποχωρούσα από το Survivor αν ήξερα πως περνάει η Μαρία»

Άρης Σοιλέδης

Έτσι θα επενδύσουν τα χρήματα από το Survivor ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά.

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης λίγα 24ωρα μετά την αυλαία του Survivor όπου και κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση πίσω από τον νικητή, Στάθη Σχίζα. Πλάι του βεβαίως βρέθηκε και η αγαπημένη του σύντροφος, Μαρία Αντωνά.

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια αποκάλυψε, σχετικά με τα χρήματα που έβγαλε ο ποδοσφαιριστής από το Survivor, πως «σίγουρα θέλουμε να κάνουμε μια επένδυση σε ένα κομμάτι δουλειάς. Μια δουλειά η οποία θα μπορέσει να μας αποφέρει ένα εισόδημα μέσα στο πέρας του χρόνου. Να αλλάξουμε σπίτι και να πάμε σε ένα μεγαλύτερο, με ένα μεγαλύτερο δωμάτιο, γιατί κάποια στιγμή θέλουμε να κάνουμε ένα παιδάκι οπότε και θέλουμε να είναι λίγο πιο ευρύχωρο»

«Βλέποντας την Μαρία στη στιγμή της ανακοίνωσης θα καταλάβουν ότι ψάχνει τον Άρη γιατί έχει στεναχωρηθεί και η ίδια με την ανακοίνωση. Πολύ λογικό και ψάχνει για να δει πως έχει αντιδράσει ο Άρης και πως το έχει πάρει ο Άρης γιατί η Μαρία ήθελε εκείνη τη στιγμή να μη στεναχωρηθώ εγώ. Σηκώθηκε από τη θέση της και έψαχνε να με βρει. Όταν είσαι σε ένα ριάλιτι πρέπει να περιμένεις τα πάντα. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς και σε νοιάζει κυρίως πως νιώθει η σύντροφος σου. Όταν αντίκρυσα φίλους που μου έλεγαν όλα αυτά που πέρασε η Μαρία αυτό το εξάμηνο, να είστε σίγουροι ότι αν είχα μάθει μέσα στο παιχνίδι πόσο δύσκολα περνάει θα είχα βγει από το παιχνίδι» τόνισε επίσης ο Άρης Σοϊλέδης.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA.