Άρης Σοϊλέδης: «Μου έχει μείνει μια πικρία, αλλά ήταν όμορφη εμπειρία»

Άρης Σοϊλέδης

«Η αλήθεια είναι ότι το άξιζε να είναι ο νικητής», λέει ο Άρης Σοϊλέδης για τον Στάθη Σχίζα.

Τις πρώτες του δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, μετά τον μεγάλο τελικό του Survivor, έκανε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Μία απίστευτη εμπειρία φτάνει στο τέλος της. Μία πολύ όμορφη αλλά και ταυτόχρονα και μία πολύ δύσκολη εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου αυτόν τον κόσμο που με στήριξε για να φτάσω μέχρι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Στάθη. Η αλήθεια είναι ότι το άξιζε να είναι ο νικητής. Όχι ότι εγώ δεν άξιζα, λέω όμως ότι άξιζε και εκείνος», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Ο Άρης Σοϊλέδης είπε στη συνέχεια: «Πραγματικά αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη για όλη μου τη ζωή. Οι δυσκολίες ήταν αυτές που καθήμενος σε αυτή την καρέκλα έχεις τόση μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για τον εαυτό σου που μέσα από αυτές τις δυσκολίες έξι μηνών κατάφερες να φτάσεις στον τελικό οπότε για μένα έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία αυτό. Έκανα και τους δικούς μου ανθρώπους πολύ περήφανους, οπότε είναι αυτό που μου μένει… Μια πικρία στο τέλος αλλά πάρα πολύ όμορφη εμπειρία».