Άρης Σοϊλέδης – Μαρία Αντωνά: Η έκπληξη του κουμπάρου Φραγκολιά και η ημερομηνία του γάμου

Άρης Σοϊλέδης

"Όταν κάνω κάποια κοπέλα follow απ' τη δουλειά, σε ένα λεπτό μου έχει στείλει ποια είναι αυτή;" δηλώνει ο Άρης Σοϊλέδης για τη Μαρία Αντωνά

Καλεσμένοι της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά. Το ζευγάρι κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε για την κοινή του ζωή, τη σχέση τους, ενώ αποκάλυψαν και την ημερομηνία του γάμου τους.

«Όταν κάνω κάποια κοπέλα follow απ’ τη δουλειά, σε ένα λεπτό μου έχει στείλει ποια είναι αυτή; Εγώ μπορεί να μην το δείχνω, αν ζηλεύω, αλλά δεν μου δίνει και δικαίωμα η Μαρία να ζηλέψω» δηλώνει ο Άρης Σοϊλέδης για την σύντροφό του με την ίδια να απαντά χαριτολογώντας: «Η Μαρία Σολωμού σε podcast είχε πει: κορίτσια, ψάχνουμε πάντα κινητά. Όταν το ‘χεις διαθέσιμο, γιατί να μην το ψάξεις;».

Θα ήθελαν να αποκτήσουν σύντομα ένα παιδί; Η Μαρία Αντωνά δηλώνει: «Ο Άρης ίσως να το θέλει λίγο περισσότερο. Εγώ δεν το έχω σκεφτεί, κάπως μάλλον θα μου έρθει ξαφνικά».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο κουμπάρος του ζευγαριού, Κώστας Φραγκολιάς, μπήκε στο πλατώ με μία τούρτα για τα 5 χρόνια σχέσης του Άρη και της Μαρίας, με το ζευγάρι να αποκαλύπτει ότι πρόκειται να παντρευτεί την επόμενη άνοιξη.