Άρης Σοϊλέδης: «Ήταν επιλογή του αδερφού μου να μην ξεμπλέξει από τα ναρκωτικά»

Άρης Σοϊλέδης

"Με πονάει που ο πατέρας μου δεν θα είναι στον γάμο μου, που δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου" εξομολογείται ο Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης μιλά στον Θέμη Γεωργαντά και την εκπομπή «After Dark» για τις δύο μεγάλες απώλειες στη ζωή του, εκείνες του πατέρα και του αδελφού του.

«Ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω περάσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ξεπεράσω και ούτε νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει εντελώς. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχαμε χάσει και τον αδελφό μου έξι μήνες πριν» εξομολογείται ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

«Ουσιαστικά την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου χάνω τον αδελφό μου και την ημέρα που βάζω το πρώτο μου γκολ με την Στεάουα, το ίδιο βράδυ τον πατέρα μου».

Ο Άρης Σοϊλέδης αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του έδωσε μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο και παραδέχεται συγκινημένος: «Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο μου, που δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί. Και επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά που θα τον νιώθω σαν απώλεια θα με πονάει».

Για τον χαμό του αδελφού του δηλώνει: «Ήταν επιλογή δική του το να είναι σε αυτή τη φάση με τα ναρκωτικά πολλά χρόνια. Κάναμε προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Η συνέντευξη του Άρη Σοϊλέδη θα μεταδοθεί απόψε στις 23:45 στο OPEN.