Άρης Σοϊλέδης: «Έφαγα πολύ μεγάλο πόλεμο στο Survivor από πολλούς παίκτες»

Άρης Σοϊλέδης

Ο Άρης Σοϊλέδης παίρνει θέση για... τις βίλες, την έπαρση και τα ψέματα που ειπώθηκαν μέσα στο Survivor για εκείνον!

Για όσα έζησε στο Survivor μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης, όπου και κατόρθωσε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση πίσω από τον Στάθη Σχίζα, το μεσέρι του Σαββάτου όταν και βρέθηκε καλεσμένος της Ναταλί Κάκκαβα και του Γρηγόρη Γκουντάρα στον ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης ομολόγησε πως «νομίζω πως έπαιξε ρόλο η αντιμετώπιση των υπολοίπων παικτών προς το πρόσωπο μου. Θεωρώ ότι έφαγα πολύ μεγάλο πόλεμο μέσα στο παιχνίδι από πολλούς παίκτες. Έχουν πει διάφοροι παίκτες ψέματα τα οποία δεν έχουν γίνει ποτέ, δεν έχουν ειπωθεί ποτέ από μένα, δεν υπάρχουν σε κανένα πλάνο από το παιχνίδι και έγιναν διάφορα πράγματα».

«Στις εποχές που ζούμε, που ο κόσμος πεινάει, δεν μπορείς να πεις εσύ ότι θέλω να πάω να αγοράσω μια βίλα και να ζήσω μέσα σε πισίνες και τέτοια! Δηλαδή αυτό βαράει στον κόσμο άσχημα γιατί δεν έχει ούτε τα προς το ζην και σου λέει τώρα… Τον βλέπουμε, τον στηρίζουμε, τον ψηφίζουμε και εκείνος θέλει να κάνει βίλες και ζωάρα; Δεν συμπίπτουν κάπου όλα αυτά».

«Μερίδιο ευθύνης είχα σίγουρα στο κομμάτι της επικοινωνίας, το οποίο σίγουρα έπαιξε κάποιο ρόλο όπως και απάντησα στο συμβούλιο εκείνη την ημέρα τι ακριβώς είχε συμβεί. Έπαιξαν ρόλο το ότι ο Άρης αγωνιστικά προσπαθούσε να μπουστάρει τον εαυτό του, να τον έχει καλά ψυχολογικά γιατί σε κάθε αγώνισμα ήθελα να κερδίζω και δεν δεχόμουν να χάσω. Ούτε ένα run δεν δεχόμουν να χάσω γιατί πρώτη φορά μπήκα στο κομμάτι του ατομικού και το πήρα πολύ προσωπικά. » συμπλήρωσε ο Άρης Σοϊλέδης στην εκπομπή Όλα Γκουντ του ΣΚΑΙ. «Αν θεωρείται έπαρση το ότι ήθελα να κρατάω τον εαυτό μου καλά ψυχολογικά και να αντιμετωπίζω κάθε κατάσταση και αγώνα για τη διάκριση μου στο παιχνίδι, δεν ξέρω πραγματικά πως να το ερμηνεύσω».