Άρης Σερβετάλης: «Οι συνεντεύξεις μου φέρνουν αμηχανία»

Άρης Σερβετάλης

"Όταν έκοψα το κάπνισμα, το πρώτο που συνειδητοποίησα είναι πόσα πράγματα μου προκαλούν αμηχανία", λέει ο Άρης Σερβετάλης.

Ο Άρης Σερβετάλης μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Ο ηθοποιός συνεργάζεται με τη σύζυγό του, Έφη Μπίρμπα, στα «Βατράχια» του Αριστοφάνη.

«Η συνεργασία με την Έφη είναι πάντοτε ζητούμενο. Μας αρέσει και την επιδιώκουμε. Υπάρχουν εύκολα και δύσκολα, όπως σε όλα. Το εύκολο είναι ότι μπορείς να πεις πολλά πράγματα, κατευθείαν καταλαβαίνεις τι θέλει ο άλλος και γίνονται τα πράγματα πιο γρήγορα. Η δυσκολία είναι 24 ώρες το 24ωρο ασχολείσαι με τη δουλειά. Αλλά έτσι κι αλλιώς, η εργασία μας ακολουθεί και στο σπίτι όλο το 24ωρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Σερβετάλης.

«Όταν έκοψα το κάπνισμα, το πρώτο που συνειδητοποίησα είναι πόσα πράγματα μου προκαλούν αμηχανία. Με την πρώτη ευκαιρία όταν αισθανόμουν αμήχανα, άναβα τσιγάρο. Αμηχανία μου φέρνουν και οι συνεντεύξεις που πρέπει να ξεδιπλώσω όλες μου τις σκέψεις και να πω υποτίθεται βαθυστόχαστα πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα», εξομολογήθηκε ο Άρης Σερβετάλης.