Άρης Σερβετάλης – Έφη Μπίρμπα: Η γνωριμία τους, οι δυσκολίες κι ο ντόρος για την παράσταση Ρινόκερος

Άρης Σερβετάλης

"Όλοι γνωρίζανε τις απόψεις μου οπότε από εκεί και πέρα θεωρώ ότι τα πράγματα αλλοιώθηκαν δεν τοποθετήθηκαν σωστά" ανέφερε ο Άρης Σερβετάλης.

Ο Άρης Σερβετάλης κι η σύζυγός του Έφη Μπίρμπα έδωσαν συνέντευξη στη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη, με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση «Το όνειρο ενός γελοίου» του Ντοστογιέφσκι, στην οποία πρωταγωνιστούν. Το ζευγάρι παραχώρησε μία από κοινού συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Η μεγάλη μου προίκα είναι ο θάνατος του πατέρα μου όταν ήμουν 16 ετών. Το γεγονός αυτό πυροδότησε κάποια ερωτήματα που στη συνέχεια απαντήθηκαν όταν βρέθηκα κάποια στιγμή στη ζωή μου σε ένα μεγάλο ναδίρ. Γνωριστήκαμε  με τον πνευματικό μου ο οποίος είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής μου. Επαναπροσδιορίστηκαν τα πάντα» ανέφερε η Έφη Μπίρμπα.

«Και σε εμένα κάπως αντίστοιχα έγιναν τα πράγματα. Εγώ από μία καταστροφική εσωστρέφεια πέρασα σε μια καταστροφική εξωστρέφεια και εφηβεία δύσκολη. Εκεί συναντηθήκαμε με την Έφη και μέσω της Έφης γνώρισα τον πνευματικό μας. Νομίζω μέσα από τον πνευματικό μου έγινε μια ολική επαναφορά νοηματοδοτήθηκε η καθημερινότητά μου, ποιος είμαι, τι κάνω, όλα» πρόσθεσε ο Άρης Σερβετάλης.

‘Όλη η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας, περνάς δύσκολες στιγμές και περνάς και όμορφες στιγμές. Σε ένα αγώνισμα δεν είναι όλα όμορφα, περνάς την επίπονη διαδικασία της προπόνησης, υπάρχει η ήττα, δεν είναι καλά τα αποτελέσματα, τραυματισμοί, αλλά έρχονται και τα στεφάνια… Γνωριστήκαμε σε ένα καφέ που δούλευε η Έφη. Μπαίνοντας μέσα συνέβη αυτό που λες «ζαυλαμάς» και για τους δύο, κάτι μετακινήθηκε» ανέφερε ο Άρης Σερβετάλης.

«Συζητήσαμε με την Έφη την απόφασή μου να αποχωρήσω από την παράσταση Ρινόκερος και είχαμε πάρει μια κοινή πορεία σε αυτό. Η απόφαση δεν ήταν για να δημιουργηθεί ντόρος, δεν το ήθελα. Όλοι γνωρίζανε τις απόψεις μου οπότε από εκεί και πέρα θεωρώ ότι τα πράγματα αλλοιώθηκαν δεν τοποθετήθηκαν σωστά» έκλεισε ο Άρης Σερβετάλης για την αποχώρησή του από την παράσταση Ρινόκερος.