Άρης Σερβετάλης: «Έχω περάσει περίοδο υπερευαισθησίας και περιοχές που δεν είναι εύκολες»

Άρης Σερβετάλης

"Δεν είναι υγιές να είναι κάποιος υπερευαίσθητος, τόσο πολύ που να μην μπορεί να διαχειριστεί το συναίσθημα του" παραδέχεται, μέσα σε όλα, ο Άρης Σερβετάλης.

Σε μια επιλεκτική τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Άρης Σερβετάλης συνάντησε την Λένα Αρώνη με αφορμή την παράσταση «Ορέστης» στην οποία και θα πρωταγωνιστήσει αυτό το καλοκαίρι στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο όπου υπήρξε υπερευαίσθητος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σερβετάλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρχαν πάντα ποιότητες ευαισθησίας μέσα μου απλά τώρα γίνονται ίσως λίγο πιο συνειδητές. Υπάρχει και η παγίδα από την υπερευαισθησία να λειτουργείς και αρνητικά. Δεν είναι δηλαδή υγιές να είναι κάποιος υπερευαίσθητος, τόσο πολύ που να μην μπορεί να διαχειριστεί το συναίσθημα του και να μην μπορεί να λειτουργήσει ή να τα βλέπει όλα και να μπαίνει σε μια διαδικασία πόνου περισσότερο από αυτό που μπορεί να διαχειριστεί».

«Προφανώς και χρειάζεται μία κατεύθυνση. Κάπως να μπορεί να το διαχειριστεί κανείς αυτό. Έχω περάσει περίοδο υπερευαισθησίας και από περιοχές που δεν είναι εύκολες. Εκεί αναγνωρίζω ότι είναι και μια μορφή εγωισμού αυτό το πράγμα. Δηλαδή είναι και μια μορφή πως τα βλέπεις ότι πάλι εσύ το έπαθες» πρόσθεσε ο ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Λένα Αρώνη.