Άρης Μπαλαμπάνης: Ο λόγος που δεν θέλησε να επιστρέψει στο Survival Secret

Άρης Μπαλαμπάνης

Παίκτες επέστρεψαν και διαγωνίζονται ξανά στο Survival Secret, αλλά όχι στην Κουρούτα.

Ανατροπή στο Survival Secret, αφού παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης αναχώρησαν για Σεϋχέλλες προκειμένου να λάβουν μέρος σε ατομικά αγωνίσματα και να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους για τον ημιτελικό του Survival.

Δείτε εδώ την αναχώρηση τους!

Με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη, πέταξαν χθες για τις Σεϋχέλλες οι Γιάννης Αϊβάζης, Στάθης Λίτσας, Μαρία Παπαδοπούλου, Μαρία Κουμαριανού και Θάνος Ουζουνπλούμης. Μαζί τους και η Μαρία Τσανγκ, η αδελφή του Ορέστη, η οποία αναλαμβάνει το ρόλο της παρουσίασης στον μακρινό εξωτικό τόπο.

[dfp_ads id=236982]

Καλεσμένος στην εκπομπή «2 στις 2» ο Άρης Μπαλαμπάνης εξήγησε τους λόγους που δεν βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που ταξίδεψαν προς Σεϋχέλλες…

«Εγώ το ήξερα, μου το είχαν πει, απλά ήταν σίγουρα secret (μυστικό), δεν μπορούσαμε να το πούμε. Ωστόσο, εγώ δεν μπορούσα να συμμετέχω σε αυτό γιατί ήταν πάρα πολύ μακριά. Είχα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορούσα, έπρεπε να μείνω στον πάγο και ήταν αδύνατο, αν και το δέλεαρ ήταν τεράστιο, θα είναι καταπληκτικό», είπε ο Άρης Μπαλαμπάνης.