Άρης Μακρής για Άννα Μαρία Βέλλη: «Ζητώ με στόμφο και πυγμή να βγει και να πει το όνομα»

Άρης Μακρής

"Ήδη μου έχει δημιουργήσει επαγγελματικό πρόβλημα γι' αυτό και έπρεπε να βγω να μιλήσω, πρόκειται για κάτι σοβαρό" τονίζει ο Άρης Μακρής

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένος ο Άρης Μακρής και τα τηλεοπτικά συνεργεία τον συνάντησαν, λίγη ώρα αργότερα, έξω από τα στούντιο του Alpha. Μιλώντας λοιπόν, μεταξύ άλλων, στην κάμερα και του Breakfast@Star, ο νεαρός τραγουδιστής επανέλαβε την ζημιά που του έχει κάνει η αναφορά της πρώην συντρόφου του, Άννας Μαρίας Βέλλη περί κακοποίησης.

Ειδικότερα, ο Άρης Μακρής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπήκα στη διαδικασία να μιλήσω, ενώ δεν ήθελα και δεν έβρισκα τον λόγο αλλά πια υπήρχε ο λόγος λόγω του κυκεώνα και της διάστασης που πήρε όλο αυτό να βγω και να πω την δική μου πλευρά. Την αλήθεια μου. Με έχει ρίξει ψυχολογικά αυτό. Έτρεμα στη συνέντευξη γιατί έχω υποστεί μια μεγάλη πίεση λόγω όλου αυτού».

«Έχει εμπλακεί το όνομα μου ηθελημένα ή μη, γι’ αυτό τον λόγο και ζητάω με στόμφο και πυγμή να βγει έξω και να πει το όνομα. Δεν μπορώ να κινηθώ νομικά από τη στιγμή που δεν έχω κατηγορηθεί για τίποτα .Όλο αυτό υπάρχει σαν ένα σύννεφο γύρω από το όνομα μου, δεν με έχει κατηγορήσει κανείς, πως να κινηθώ νομικά; Έχω κουραστεί να «φωτογραφίζομαι» σε μια τέτοια κατάσταση. Πρέπει να ειπωθεί, είναι σωστό να ειπωθεί το όνομα. Δεν το λέω για μένα ή για οποιοδήποτε, για το θύμα. Πρέπει να δικαιωθεί το θύμα. Είμαι σε συγκινημένος από όλη αυτή την πίεση που βιώνω γι’ αυτό και θέλω να ξεκαθαριστεί αυτό. Βγήκα έξω να πω τη δική μου πλευρά, γιατί έπρεπε δυστυχώς να βγω να την πω ενώ δεν είχα κανέναν στόχο και καμία όρεξη να μιλήσω για κάτι τέτοιο».

«Όλο αυτό έχει πάρει μια διάσταση που έπρεπε να βγω και να μιλήσω. Φοβάμαι ότι ήδη μου έχει δημιουργήσει επαγγελματικό πρόβλημα γι’ αυτό και έπρεπε να βγω να μιλήσω, γιατί πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό» πρόσθεσε, επίσης, ο Άρης Μακρής στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.