Άρης Καβατζίκης σε Δανάη Μπάρκα: «Άφησα τη συνεργασία μου με τη Φαίη για να έρθω»

Άρης Καβατζίκης

«Αν δεν ερχόσουν μετά από τόσα κατεβατά, θα σου έκανα μήνυση. Μα τω Θεώ, θα πήγαινα νομικά», είπε με χιούμορ η Δανάη Μπάρκα.

Τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για τους ηθοποιούς που παρουσιάζουν εκπομπές έπαιξαν στο «Πάμε Δανάη». Ο Άρης Καβατζίκης εξέφρασε, γι’ ακόμα μία φορά, την άποψή του για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ μαζί με τη Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκαν στη δική τους συνεργασία αυτά τα τρία χρόνια.

Δ.ΜΠ.: Τι αγώνα έκανα εγώ για πάρτη σου; Μόνο φλέβες δεν έκοψα.

Α.Κ.: Βρε αχάριστο πλάσμα, εγώ εκείνο το καλοκαίρι δεν άφησα μια συνεργασία χρόνων, μια αγαπημένη μου παρουσιάστρια, τη Φαίη, για να έρθω γιατί σε πίστεψα; Και είπα θα πάμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό με αυτό το κορίτσι.

Δ.ΜΠ.: Αν δεν ερχόσουν μετά από τόσα κατεβατά, θα σου έκανα μήνυση. Μα τω Θεώ, θα πήγαινα νομικά. Με τόσα κατεβατά και τόσα τηλέφωνα, αν δεν έλεγες το ναι…

Ο Άρης Καβατζίκης είπε στη συνέχεια: «Καταλαβαίνω ότι οι ηθοποιοί περνούν δύσκολα, δεν είναι μια εύκολη δουλειά. Αλλά θέλω να καταλάβουν οι ηθοποιοί ότι κι εμείς οι δημοσιογράφοι δίνουμε έναν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα. Αν ο δημοσιογράφος δεν έχει διέξοδο και στην τηλεόραση, αν αρχίσουν οι ηθοποιοί να καταλαμβάνουν όλα τα πόστα, τι θα γίνει; Αυτή η δουλειά θα εκλείψει;».