Άρης Καβατζίκης: Ο έντονος καβγάς με τη Φαίη Σκορδά και η αποχώρηση από την εκπομπή των Κωστόπουλου – Μπαλατσινού

Άρης Καβατζίκης

"Ήταν οι δύο χειρότερες τηλεοπτικά στιγμές μου. Εκεί μίλησε το θυμικό", περιγράφει ο δημοσιογράφος του MEGA.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Άρης Καβατζίκης στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου». Ο γνωστός δημοσιογράφος, που και φέτος συμμετέχει στην ομάδα του «Πάμε Δανάη», συνομίλησε με τη Νάντια Ρηγάτου, κάνοντας μία αναδρομή στην τηλεοπτική του πορεία και εξομολογούμενος τις πιο δύσκολες τηλεοπτικά στιγμές του.

«Δουλεύω αρκετά χρόνια στην τηλεόραση. Επειδή κανείς δεν μου έχει προτείνει να αναλάβω το τιμόνι μίας εκπομπής, φαντάζομαι ότι μπορεί και να μη μπορώ να το κάνω ή να μην έχουν δει κάτι σε μένα οι άνθρωποι που τα αποφασίζουν», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης, τονίζοντας ωστόσο πως δεν κοιμάται και ξυπνάει με αυτή την έγνοια στο μυαλό του.

«Δεν μου αρέσει καθόλου που οι πρωινές εκπομπές τσακώνονται μεταξύ τους. Θεωρώ πως αυτό είναι ίδιον της Ελλάδας και της ελληνικής τηλεόρασης, δεν μας ενδιαφέρει η δική μας κατσίκα αλλά η κατσίκα του γείτονα», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Έχω υποπέσει σε ατοπήματα σχολιασμού, έχω μετανιώσει πάρα πολύ για πράγματα που έχω πει αλλά χαίρομαι γιατί μεγαλώνοντας έχω μάθει όλο αυτό να το αφήνω πίσω μου και να το καταλαγιάζω. Πλέον αν δεν έχω να πω κάτι για ένα θέμα, δεν θα μιλήσω», εξομολογείται στη συνέχεια της συνέντευξης ο Άρης Καβατζίκης.

Σε σχετική ερώτηση που του έκανε η Νάντια Ρηγάτου, ο Άρης Καβατζίκης θυμάται τις δύο χειρότερες τηλεοπτικά στιγμές του, λέγοντας:

«Η μία ήταν μία πάρα πολύ έντονη αντιπαράθεση που είχα με τη Φαίη Σκορδά, που της έλεγα «εγώ τώρα θα φύγω», και η άλλη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η περίφημη αποχώρησή μου από το πρωινό του MEGA με τον Κωστόπουλο και τη Μπαλατσινού. Εκεί μίλησε το θυμικό».