Άρης Καβατζίκης και Δανάη Μπάρκα έλυσαν την παρεξήγηση με τον Τάκη Χατζή

Τάκης Χατζής

Τι είπαν στον αέρα της εκπομπής;

Τάκης Χατζής, Άρης Καβατζίκης και Δανάη Μπάρκα φαίνεται πως έλυσαν την παρεξήγηση της προηγούμενης εβδομάδας, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές. Όπως είπε στον αέρα της εκπομπής ο Άρης Καβατζίκης:

«Επειδή ειπώθηκαν πάρα πολλά ότι είχαμε κάνει επίθεση στον κ. Χατζή για τη συνέντευξη στον κ. Τσιμιτσέλη, θέλω να σας πω ότι είχα μια επικοινωνία με τον κ. Χατζή ο ο ποίος ήταν ευγενέστατος. Οφείλω να ομολογήσω ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση και δεν το λέω για να κουκουλώσω καταστάσεις, μου έβγαλε έναν άνθρωπο που στηρίζει τη νέα γενιά και τους νέους ανθρώπους. Μου είπε «δεν έχω τίπο9τα μαζί σας, εγώ έτσι μιλάω από τους πολιτικούς μέχρι τους καλλιτέχνες, έτσι είναι ο τρόπος μου». Το εκτίμησα πολύ που ένας άνθρωπος μεγαλύτερος παίρνει έναν νεότερο και μιλάει με τόσο ωραίο και ευγενικό τρόπο. Σήκωσα τα χέρια ψηλά και είπα μπράβο, αυτό είναι συναδελφική αλληλεγγύη».

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε από την πλευρά της: «Νομίζω ότι έχει γίνει πολύς ντόρος για το τίποτα. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και εκφέρει άποψη σε σχέση με τη στιγμή. Δεν κρίναμε όλη του τη ζωή και όλη του την καριέρα, αλίμονο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη και τα ωραία λόγια».