Άρης Καβατζίκης για Ιλένια Ουίλιαμς: «Απειλείται η θέση μου στο περιοδικό»!

Απίστευτη δήλωση του δημοσιογράφου που βρίσκεται σε κόντρα με την παρουσιάστρια! Ποιους "φωτογραφίζει";

Μια εντελώς νέα διάσταση στην κόντρα του με την Ιλένια Ουίλιαμς έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο Άρης Καβατζίκης μέσα από το Πρωινό. Ο δημοσιογράφος δεν θέλησε να απαντήσει στα σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια στη χθεσινοβραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, λέγοντας ότι απειλείται η θέση του στο περιοδικό!

Συγκεκριμένα, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Έχω παρατηρήσει πως πολλές φορές η θέση μου εδώ απειλεί την άλλη μου δουλειά στο περιοδικό, μιλάω πολύ σοβαρά αυτή τη στιγμή. Επειδή τα σχόλια που κάνουμε εδώ είναι κάτι πολύ ξεκομμένο από την άλλη μου δουλειά, πολλές φορές βρίσκομαι μπροστά σε επικίνδυνα φαινόμενα που γράφονται και λέγονται, τα οποία απειλούν τη θέση μου ως διευθυντής σύνταξης του περιοδικού. Τα σχόλια που κάνουμε εδώ πολλοί τα μπερδεύουν με την άλλη μου ιδιότητα, η τηλεοπτική μου περσόνα δεν έχει καμία σχέση με τη θέση μου στο περιοδικό».

https://www.youtube.com/embed/EPjCTHN07Tg

Θυμόμαστε, βεβαίως, τη δήλωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, τις μέρες που ξέσπασε η κόντρα Καβατζίκη-Ουίλιαμς, ότι ο Άρης Καβατζίκης τον παρακαλούσε να κάνουν συνέντευξη και εξώφυλλο στο HELLO, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε…