Άρης Καβατζίκης για Γιοκαρίνη: «Ενοχλήθηκα βλέποντας αυτό το show με τα φιλάκια μπροστά στις κάμερες»

Άρης Καβατζίκης

«Μακάρι οι άνθρωποι να μην έχουν προβλήματα στο σπίτι τους, αλλά καλό είναι μερικές καταστάσεις που είναι σοβαρές να μην τις υποβαθμίζουμε τελείως», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Την άποψή του για όλο αυτό που συνέβη με τον Γιάννη Γιοκαρίνη και τη σύζυγό του εξέφρασε ο Άρης Καβατζίκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε λόγο για show με φιλάκια μπροστά στις κάμερες.

«Ο καθένας έχει τα δικά του οικογενειακά θέματα. Απλά θεωρώ για τη δημόσια εικόνα, το να έχει υπάρξει μία κλήση στην αστυνομία, να έχει ξεσηκωθεί η αστυνομία, να έχει πάρει η σύζυγος για να αφεθεί ελεύθερος ο κύριος Γιοκαρίνης και μετά να φιλούνται μπροστά στις κάμερες, όταν έχει γίνει η τρίχα τριχιά… Είναι λίγο σαν να γίνεται αυτή η ιστορία ένα παρανάλωμα του πυρός και καλό είναι αυτά τα πράγματα να τα βάζουμε στη θέση τους. Εφόσον υπάρχει ένα πρόβλημα εθισμού, καλό θα είναι να αντιμετωπιστεί όπως πρέπει», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Άρης Καβατζίκης είπε στη συνέχεια: «Ένα show μπροστά στις κάμερες με φιλάκια και ότι δεν τρέχει τίποτα, ενώ έχει κληθεί η αστυνομία, εμένα μου κάνει λίγο επιφανειακό. Μακάρι οι άνθρωποι να μην έχουν προβλήματα στο σπίτι τους, αλλά καλό είναι μερικές καταστάσεις που είναι σοβαρές να μην τις υποβαθμίζουμε τελείως. Εγώ ενοχλήθηκα, όταν έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος και όλη αυτή η φασαρία και βλέπω τον κύριο Γιοκαρίνη να τη φιλά στο μάγουλο και ότι όλα είναι μέλι γάλα. Κάπου υπάρχει ένα θέμα εδώ».