Άρης Καβατζίκης: «Έφαγα κλωτσιά κανονική, είπε… εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω»

Άρης Καβατζίκης

Ο Άρης Καβατζίκης περιγράφει ένα περιστατικό βίας στο οποίο υπήρξε επανειλημμένα θύμα

Τις δηλώσεις της Δανάης Λουκάκη περί σχολικού εκφοβισμού σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης και θέλησε με αυτή την αφορμή να προχωρήσει σε μία προσωπική εξομολόγηση για τα δικά του σχολικά χρόνια. Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ένα περιστατικό βίας στο οποίο υπήρξε θύμα.

«Θυμήθηκα μία ιστορία που μου συνέβη στην Α’ Λυκείου στο 4ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είχα έρθει τότε από τη Ρόδο, είχε πάρει μετάθεση ο μπαμπάς μου. Εκεί υπήρχαν διάφοροι μάγκες, τότε τους λέγαμε ροκαμπηλάδες, με τα τσουλούφια και τα δερμάτινα μπουφάν» ξεκίνησε να αφηγείται ο Άρης Καβατζίκης.

«Ήταν ένας κύριος, ο οποίος στα διαλείμματα στα καλά καθούμενα, επειδή είχα έρθει από άλλο σχολείο και δεν ήμουν αυτό που λέμε ο μάγκας του σχολείου, με είχε κλωτσήσει επανειλημμένα. Μιλάω για κλωτσιά κανονική, βία. Και σε εκδρομή του σχολείου ακόμα» θυμάται ο δημοσιογράφος.

«Είχαμε πάει τότε στον λυκειάρχη, ο οποίος το μόνο που του είπε ήταν: θα ‘θελα να σε παρακαλέσω να μην τον ξαναενοχλήσεις. Αυτό έκανε μόνο. Κι ο κύριος εκείνος είπε μπροστά στον λυκειάρχη: εγώ δεν τον γουστάρω κι όποτε τον βλέπω θα τον βαράω. Καμία αποβολή, καμία επίπληξη» συμπλήρωσε.

«Προσοχή στους μάγκες. Οι πολλοί μάγκες δεν είναι μάγκες, είναι άνανδροι» σημειώνει ο δημοσιογράφος.