Άρης Καβατζίκης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά το παρασκήνιο πίσω από το «Last Christmas» του Στράτου Τζώρτζογλου

Άρης Καβατζίκης

"Η Φαίη ένιωσε πολύ άβολα, ερχόταν και μας σκουντούσε. Δεν τη θυμάμαι ποτέ τόσο γουρλωμένη".

Μερικές από τις πλέον «μνημειώδεις» ερμηνείες τραγουδιών στην ελληνική τηλεόραση θυμήθηκε η παρέα του «Πάμε Δανάη» το πρωινό της Παρασκευής (24/5) μέσα από ένα συλλεκτικό βίντεο. Μία από αυτές ήταν φυσικά εκείνη του Στράτου Τζώρτζογλου με το «Last Christmas» στην εκπομπή «Το Πρωινό» τα Χριστούγεννα του 2014 και ο Άρης Καβατζίκης, που ήταν τότε παρών στο σκηνικό, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το… ρεσιτάλ ερμηνείας του ηθοποιού.

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Συνήθως ο Γιώργος Λιάγκας, όταν υπήρχε ένα τέτοιο μουσικοχορευτικό, κάπως την… έκανε λίγο διακριτικά. Εγώ ταυτίζομαι σε αυτό μαζί του. Για καλή ή κακή του τύχη σε εκείνο το σκηνικό με τον Στράτο Τζώρτζογλου δεν είχε φύγει», περιγράφει ο Άρης Καβατζίκης.

«Τότε λοιπόν στο πάνελ της εκπομπής ήταν η Σάσα Σταμάτη, η Μαίρη Συνατσάκη κι εγώ. Με το που λέει την πρώτη νότα ο Στράτος Τζώρτζογλου, παθαίνει νευρικό κλονισμό η Μαίρη από τα γέλια, με τράνταζε από τα γέλια και έβαζε τη σκαλέτα στο πρόσωπό της για να κρυφτεί», θυμάται ο δημοσιογράφος του MEGA για το αμήχανο περιστατικό.

«Η Φαίη ένιωσε πολύ άβολα, ερχόταν και μας σκουντούσε. Δεν τη θυμάμαι ποτέ τόσο γουρλωμένη, ήθελε να μας συνετίσει, να μας συνεφέρει ή να μας πει: έξω», κατέληξε στην ιστορία του ο Άρης Καβατζίκης.