Άρης Καβατζίκης: «Αυτοί οι συνάδελφοι που τα γράφουν, μπαίνουν στα παπούτσια των ανθρώπων που δουλεύουν εδώ;»

Άρης Καβατζίκης

«Θα κερδίσεις Πούλιτζερ αν πεις ότι του χρόνου θα γίνει αυτό στην πρωινή ζώνη;», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Για τα δημοσιεύματα που βγαίνουν και αφορούν το μέλλον της εκπομπής «Πάμε Δανάη» απάντησε σήμερα ο Άρης Καβατζίκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν άντεξε και τα είπε έξω από τα δόντια.

«Σκέφτομαι ότι επειδή δεν υπάρχει τίποτα συνεννοημένο και ούτε έχουμε μιλήσει με την αρχισυνταξία, αν θα μπορούσα να είμαι τελείως ελεύθερος να πω αυτά που σκέφτομαι. Εμείς είμαστε εδώ σε αυτή την εκπομπή που λέγεται “Πάμε Δανάη” στο Mega.

Έχω διαβάσει ήδη μέχρι τώρα τρία υποθετικά σενάρια σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ, δεν θέλω να θίξω κανέναν συνάδελφο δημοσιογράφο, τρία ρεπορτάζ για το μέλλον αυτής της εκπομπής, τον τελευταίο μήνα», είπε αρχικά ο Άρης Καβατζίκης.

Ο Άρης Καβατζίκης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Αυτοί οι συνάδελφοι που γράφουν τα σενάρια για τη σεζόν 24-25, μπαίνουν καθόλου στα παπούτσια των ανθρώπων που δουλεύουν εδώ; Λίγη ανασφάλεια να έχεις, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε όλοι να ψάχνουμε για δουλειά…».

Κλείνοντας, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Αγαπητοί συνάδελφοι που κάνετε τηλεοπτικό ρεπορτάζ και σας σέβομαι απόλυτα, έχει γράψει ήδη τρία σενάρια… Τι θα γίνει; Θα κερδίσεις Πούλιτζερ αν πεις ότι του χρόνου θα γίνει αυτό στην πρωινή ζώνη;».

Έχει μπει στη σελίδα του zappIT στο Instagram; Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλα τα viral βίντεο της ελληνικής τηλεόρασης!