Άρης Δαβαράκης: «Γέλασα, έλεος, δεν ξέρω καν ποια είναι η κυρία Παπαθωμά»

Άρης Δαβαράκης

"Μου φαίνεται πολύ αστείο να κάνεις ένα like ή να βάζεις μια φατσούλα, γελάκι ήταν, το διάβασα... μου φάνηκε χαζό" δήλωσε ο Άρης Δαβαράκης.

Ο Άρης Δαβαράκης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο κι απάντησε για το emoji που έβαλε στην ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για τον Αλέξη Γεωργούλη και που τον έθεσε στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες.

«Ήμουν στη Μύκονο, στις Κυκλάδες, χαρούμενος. Περνούσα πάρα πολύ ωραία και κάνοντας σκρολ, διάβασα μια σαχλαμάρα και έβαλα ένα γελάκι. Δε φανταζόμουν ποτέ ότι αυτό είναι θέμα. Μετά, όταν κατάλαβα ποια είναι η κυρία και γιατί είναι θέμα, και τι είπε και τι υπονοεί η κυρία Παπαθωμά και τα political correct, ζήτησα συγγνώμη. Μου φαίνεται πολύ αστείο να κάνεις ένα like ή να βάζεις μια φατσούλα, γελάκι ήταν, το διάβασα… μου φάνηκε χαζό» ανέφερε αρχικά ο Άρης Δαβαράκης.

«Γέλασα. Έλεος, δε ξέρω καν ποια είναι η κυρία Παπαθωμά, ούτε τι ψηφίζει και τι κάνει. Είμαστε απλά φίλοι στο facebook. Δεν περίμενα ότι με ένα γελάκι μπορεί να δημιουργηθεί όλο αυτό το θέμα και να είμαι στις αγαπημένες πρωινές εκπομπές, στην κυρία Σκορδά και σε όλους αυτούς που με ρώτησαν. Έκανα και μια δήλωση στον Alpha, δήλωση πρόσεξε για το γελάκι.

Αν θέλουμε να το πάρουμε σοβαρά, αισθάνθηκα ότι ζούμε μια εποχή μεγάλης γελοιότητας, διότι αν πρέπει να ξέρω τι κάνει η Χ Παπαθωμά και πως είναι και που ψηφίζει… Δεν αλλάζει αυτό τον τρόπο που θα αντιδρώ από εδώ και πέρα. Στην περίπτωση αυτή κατάλαβα ότι όντως έκανα λάθος γιατί είμαστε σε μία περίοδο πάρα πολύ αυστηρή» συμπλήρωσε ο Άρης Δαβαράκης.