Άριελ Κωνσταντινίδη: «Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά γιατί έπρεπε να βρω την Άριελ»

Άριελ Κωνσταντινίδη

«Η ταμπέλα “παιδί θαύμα” είναι κατάρα, εμένα δεν με ωφέλησε», είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά. Η ηθοποιός μίλησε για την ταμπέλα του παιδιού θαύματος, την πολυτέλεια να λέει όχι σε προτάσεις, αλλά και το διαζύγιό της.

«Η ταμπέλα “παιδί-θαύμα” είναι κατάρα. Θα είχα μία πιο ομαλή πορεία καλλιτεχνική γιατί αυτή η ταμπέλα δεν με ωφέλησε. Δεν έχω αλλάξει πάρα πολύ εμφανισιακά και αναγκαζόμουν να λέω ότι είμαι μεγαλύτερη για να με παίρνουν πιο στα σοβαρά. Ήμουν δύσκολο παιδί για τους συγκεκριμένους γονείς που είχα. Ήμουν συνέχεια σε κίνηση, ενθουσιώδης, ζωηρή και αγοροκόριτσο. Είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη αλλά υπάρχουν και αγωνίες με τα παιδιά και σκέψεις που με αγχώνουν», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη είπε στη συνέχεια: «Μία ωραία πρόταση για έναν ρόλο στην τηλεόραση ή στο θέατρο θα με έκανε να νιώσω έναν παιδικό ενθουσιασμό και έναν έρωτα παράφορο. Έχω την πολυτέλεια να λέω όχι σε επαγγελματικές προτάσεις. Παλιά φοβόμουν ότι δεν θα έβρισκα ξανά δουλειά. Στο παρελθόν θεωρούσα πως η αξία μου και η υπόστασή μου υπήρχε μόνο όταν δούλευα συνέχεια και αυτό δεν το άντεχα. Το 2008 έγινε ένα μπαμ και σταμάτησα τη δουλειά γιατί έπρεπε να βρω την Άριελ».

Σε σχέση με το διαζύγιό της, η Άριελ Κωνσταντινίδη ανέφερε: «Μετά το διαζύγιο πολλές φορές τα παιδιά μου με ρωτούσαν “αγαπάς τον μπαμπά;”».

Πηγή εικόνας: NDP