Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Οριστικά τέλος από το Πρωινό

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Άκαρπη η συνάντηση με τον Γιάννη Λάτσιο. Ποιος θα την αντικαταστήσει;

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν θα βρίσκεται στο Πρωινό την επόμενη σεζόν και αυτό είναι κάτι οριστικό. Η συνάντηση που είχε η γνωστή μαγείρισσα με τον Γιάννη Λάτσιο την Τρίτη δεν απέδωσε καρπούς.

Από πλευράς καναλιού, η αιτία που οδήγησε στο «διαζύγιο» είναι οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει η Αργυρώ στην Αμερική. Όμως, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, είναι οικονομικοί οι λόγοι που χωρίζουν τις δύο πλευρές. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιάννης Λάτσιος αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για νέα συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών τους επόμενους μήνες.

Ποιος θα αντικαταστήσει την Αργυρώ;

[dfp_ads id=236982]

Στον ΑΝΤ1 ήδη αναζητούν τον επόμενο μάγειρα που θα μπει στην κουζίνα της Φαίης Σκορδά. Ακόμα δεν έχουν καταλήξει στο πρόσωπο, ωστόσο, υπάρχει ένας σεφ που συγκεντρώνει περισσότερες «θετικές ψήφους» και αυτός είναι ο Άκης Πετρετζίκης. Ο Άκης είχε συνεργαστεί άψογα με την Φαίη στο «Πρωινό mou» στο Mega. Η χημεία τους είχε ταιριάξει, ο ίδιος είναι δημοφιλής στο γυναικείο κοινό και θα μπορούσε να δώσει έναν άλλον αέρα στην εκπομπή.

Ποια πρόσωπα αλλάζουν στην εκπομπή;

Το Πρωινό τερμάτισε πρώτο τη σεζόν που πέρασε και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα που βρίσκεται πίσω από τις κάμερες με ενορχηστρωτή την Ελεάννα Τρυφίδου. Αυτό το επιτυχημένο δημοσιογραφικό σχήμα, λοιπόν, παραμένει το ίδιο και τη νέα σεζόν. Εκεί που θα δούμε αρκετές αλλαγές, όμως, είναι στα πρόσωπα που είναι μπροστά.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έχει ανακοινώσει ήδη την αποχώρησή του, ενώ εκκρεμεί ραντεβού της Σάσας Σταμάτη με τον Γιάννη Λάτσιο. Ήδη ακούγονται διάφορα ονόματα, ενώ δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε μία επιστροφή στο πάνελ…