Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Εύχομαι όλα τα καλά του Θεού στον Άκη Πετρετζίκη»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

"Να ξέρετε εγώ είμαι ειλικρινής και αυθόρμητη. Όταν νευριάζω το δείχνω, όταν είμαι χαρούμενη το δείχνω", επισημαίνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μετά το τέλος των γυρισμάτων της συνάντησε από το Πρωινό ο Γρηγόρης Μπάκας και οι ερωτήσεις του ήταν πολλές. Αρχικά, η γνωστή σεφ απάντησε για τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης. «Είναι πολύ ωραίο που υπάρχουν πολλές εκπομπές. Αυτό είναι το καλύτερο και ας υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν προλαβαίνω να δω τα νούμερα τηλεθέασης. Είμαστε σε άλλη ώρα και «ξαναχτίζουμε» από την αρχή. Ωραία, μια χαρά», λέει.

Για την παρεξήγηση που είχε γίνει με τον Άκη Πετρετζίκη, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου βάζει οριστικά τελεία: «Άσε τις κόντρες. Άκη μου, να ζήσετε να ευτυχίσετε! Είστε δυο νέα παιδιά, να κάνετε μια ωραία οικογένεια, να χαίρεστε το μωράκι σας, να σας ζήσει το όνομα! Μετά από τόσες ευχές… Εντάξει, κι εγώ τα νεύρα μου είχα, νευρίασα με εκείνο το σκηνικό που έτυχε και τα είπα. Να ξέρετε εγώ είμαι ειλικρινής και αυθόρμητη. Όταν νευριάζω το δείχνω, όταν είμαι χαρούμενη το δείχνω. Εύχομαι τα καλύτερα στα παιδιά! Όλα τα καλά του Θεού να είναι πάνω στην οικογένειά τους».

«Μου έγινε πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για να πάω στο J2US και παρότι το ήθελα πάρα πολύ, ευτυχώς που δεν πήγα γιατί με ακούς που έχω βραχνιάσει… Πώς θα έβγαζα τα τραγούδια;», αποκάλυψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου