Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα πάρει τέτοια μεγάλη έκταση»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

"Μόνο εκεί συνειδητοποιούσα ότι κάτι γίνεται. Τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω και να καταλάβω ότι αλλάζει κάτι" σημείωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

«Όταν άνοιξα το εστιατόριό μου έχασα τον πατέρα μου και το ονόμασα «Παπαδάκης» προς τιμήν του. Ήταν «άρχοντας» στην ψυχή», αποκάλυψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο «Dot» για το εστιατόριο στην Πάρο, τη μαγειρική της καριέρα αλλά και την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί. Η αναφορά στην απώλεια του πατέρα της και η σύνδεση με το όνομα του καταστήματός της.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα πάρει τέτοια μεγάλη έκταση. Ποτέ όμως. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα με λένε με το μικρό μου όνομα κι ότι όλη η Ελλάδα θα λέει Αργυρώ και το μυαλό της θα πηγαίνει στην Αργυρώ. Δεν το φανταζόμουν και δεν μπορούσα να καταλάβω την έκταση που έχει αυτό. Μόνο όταν βρισκόμουν με πολύ κόσμο σε κάποια ταξίδια στην περιφέρεια. Μόνο εκεί συνειδητοποιούσα ότι κάτι γίνεται. Τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω και να καταλάβω ότι αλλάζει κάτι. Αυτό που άλλαζε στην καθημερινότητά μου ήταν ότι έλεγα πως ανέβηκα ένα σκαλί και θα πρέπει να αγωνιστώ να πατήσω σταθερά και να μην χάσω αυτό το σκαλί. Για να πάω στο επόμενο βήμα» ανέφερε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την δημοσιότητα.

Για ενδεχόμενα σχόλια που έχει τύχει να διαβάσει, είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Τα αντιμετωπίζω όλα με χαμόγελο γιατί εγώ ξέρω ποια είναι η Αργυρώ, πως ξεκίνησε και που βρίσκεται σήμερα και πως πατά στα δύο της πόδια. Κάποιες φορές, ειδικά στην αρχή στενοχωριόμουν κι έλεγα μα γιατί; Παρεξήγησαν αυτό που είπα. Μετά άρχισα να μην δίνω σημασία και κατάλαβα ότι έτσι είναι το παιχνίδι στα έντυπα»