Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Δεν επέλεξα ανάμεσα σε Σκορδά και Λιάγκα, απλά διάλεξα τον ΑΝΤ1»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

"Βεβαίως μίλησα με την Φαίη και τις ευχές μου της έδωσα και πάντα θα μιλάμε. Είναι δουλειά όχι επιλέγω τον έναν ή τον άλλον" δήλωσε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μίλησε στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου για την απόφασή της να βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και στο Πρωινό

«Με τον ΣΚΑΙ είχα μία ωραία συνεργασία και το γνωρίζουν ότι μου άρεσε πολύ το ζωντανό. Δεν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για όνομα του Θεού, είμαστε φίλοι. Απλά διάλεξα τον ΑΝΤ1. Είχαμε μια συνεργασία γύρω στα 8 χρόνια, για αυτό επέλεξα τον ΑΝΤ1.

Βεβαίως μίλησα με την Φαίη και τις ευχές μου της έδωσα και πάντα θα μιλάμε. Είναι δουλειά όχι επιλέγω τον έναν ή τον άλλον. Εγώ στενοχωρήθηκα (για το τηλεοπτικό τους διαζύγιο) αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Τον αγαπώ τον Γιώργο και πιστεύω ότι είναι ο πιο παρεξηγημένος άνθρωπος της τηλεόρασης. Έχει χιούμορ, είναι ευαίσθητος κι αγαπά τους ανθρώπους… Τα καλύτερα και για την Φαίη Σκορδά και θα της στείλω και μήνυμα. Καλή αρχή Φαίη μου, τα έχουμε πει και κατ’ ιδίαν. Το κανάλι σου σε αγαπά και σε στηρίζει και σε προστατεύει. Να έχουμε μια ωραία σεζόν κι εγώ ότι λέω αυτό εννοώ και δεν κρύβω κάτι από πίσω» ανέφερε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.