Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: «Απαντώ και σε σχόλια πιο τσουχτερά που με στεναχωρούν»

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Όσα είπε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τα σχόλια που δέχεται στα social media!

Στην κάμερα του Love It μίλησε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με αφορμή την αυλαία της καθημερινής μαγειρικής της εκπομπής για την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Η αγαπημένη μαγείρισσα αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην Κατερίνα Νινιού για τις απαιτήσεις αυτής της χρονιάς,

Πιο συγκεκριμένα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τελειώσαμε, σαν ψέματα μου μοιάζει, έφυγε η χρονιά έτσι αέρας φέτος! Παρόλο που ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, όχι μόνο για μένα αλλά για όλο τον κόσμο, μέσα σε όλο αυτό νιώθω πολύ τυχερή, ευλογημένη γιατί κάναμε μια πολύ δημιουργική δουλειά και μοιραστήκαμε με τον κόσμο αυτό που αγαπάω περισσότερο».

«Ο κόσμος με βάζει στα σπίτια του κάθε μέρα. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Τα μηνύματα που δέχομαι, είναι μηνύματα αγάπης. Έχω πάντα πολύ ανοιχτή επικοινωνία με τον κόσμο, είμαι πολύ ενεργή σε όλα τα social media και απαντάω μόνη μου όλα τα μηνύματα. Εκεί καταλαβαίνω τι τους αρέσει και τι θέλουν» πρόσθεσε η μαγείρισσα στην μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It στον ΣΚΑΪ. «Δεν με στεναχωρούν τα σχόλια. Απαντάω δηλαδή και σε αυτά που με στεναχωρούν και είναι λίγο πιο τσουχτερά. Απαντάω και σε εκείνα. Δεν με πειράζει».

«Καλό καλοκαίρι, φιλιά πολλά σε όλους και… καλή αντάμωση» πρόδωσε με χαμόγελο η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!