Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Η διαδικασία να σου πάρουν το σπίτι είναι επώδυνη, έχει πέσει κόσμος από ταράτσες»

Αργύρης Παπαργυρόπουλος

"Απομονώθηκα, τα βρήκα μόνος μου, δεν πήγα σε ψυχολόγο. Πλέον δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν", εξομολογείται ο γνωστός επιχειρηματίας.

Στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (21/11) ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Ο γνωστός επιχειρηματίας, που πρόσφατα έχασε το σπίτι του στη Γλυφάδα σε πλειστηριασμό, αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, με αφορμή την περίπτωση του Σταμάτη Γαρδέλη.

«Με τον Σταμάτη δεν είμαστε πολύ κοντά αλλά τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι μόνο σε αυτόν. Έχω μεγάλη πείρα σε αυτό, γιατί το πρώτο μαγαζί μου το πήραν πριν από 10 χρόνια, το άλλο το μαγαζί μου το πήρε η τράπεζα πριν από 5 χρόνια και εκεί πέρασα κι εγώ ένα αντίστοιχο περιστατικό όπως αυτό του Σταμάτη Γαρδέλη», δηλώνει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Απομονώθηκα, τα βρήκα μόνος μου, δεν πήγα σε ψυχολόγο. Πλέον δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν», εξομολογείται ο γνωστός επιχειρηματίας.

«Εγώ είμαι ένας από αυτούς, απλά ίσως είμαι λίγο πιο δυνατός χαρακτήρας. Θέλω να πω ότι κάποια στιγμή με βρήκε ένα συνταγματολόγος, με πλησίασε και έκανα ένα εξώδικο στην εταιρεία που μου πήρε το σπίτι. Η διαδικασία για να σου πάρουν το σπίτι είναι πολύ επώδυνη. Υποφέρει πολύς κόσμος, θα έχουμε πολλά θύματα. Έχει πέσει κόσμος από ταράτσες», παραδέχεται ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Εγώ περιμένω να μου απαντήσουν στο εξώδικο, αν δεν λάβω απάντηση θα κάνω μήνυση και αν δεν πετύχει αυτό δεν έχω άλλη ελπίδα. Θα ζητήσω ακρόαση από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας», τονίζει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην Κατερίνα Καινούργιου και την κάμερα του Alpha.