Αργύρης Παπαργυρόπουλος για τον ειλεό: «Είναι η πρώτη μέρα που βγαίνω μετά το νοσοκομείο, δεν με βλέπεις πώς έχω γίνει;»

Αργύρης Παπαργυρόπουλος

"Μπήκα στο νοσοκομείο για μια εγχείρηση κήλης αλλά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά", εξομολογείται ο γνωστός επιχειρηματίας.

Για τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μιλά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού». Ο γνωστός επιχειρηματίας, παράλληλα με τις οικονομικές εκκρεμότητες που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια, βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα εκτάκτως στο νοσοκομείο, ανησυχώντας φίλους και συγγενείς.

«Σας ευχαριστώ που ήρθατε. Εύχομαι το 2024 να είναι τυχερό για όλο τον κόσμο και πάνω απ’ όλα υγεία. Είναι η πρώτη μέρα μετά το νοσοκομείο που βγαίνω έξω και θεώρησα σωστό λόγω της ημέρας να έρθω εδώ, να κάνω τον σταυρό μου στην εκκλησία», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Πέρασα κι εγώ το δικό μου λούκι, πιστεύω τουλάχιστον η καινούργια χρονιά να φέρει γούρι σε όλους. Δεν με βλέπεις πώς έχω γίνει; Αυτό που μου είπαν οι γιατροί είναι ότι βοήθησε που είμαι γυμνασμένος και αδύνατος. Πέρασα τις γιορτές στο σπίτι με τα παιδιά μου, με φίλους που ήρθαν. Ήρθε και ο Νάσος από το εξωτερικό, θα ξαναφύγει», περιγράφει ο γνωστός επιχειρηματίας στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Μια απλή εγχείρηση πήγα να κάνω, μία κήλη. Την έκανα, πήγα σπίτι μου, όλα καλά. Κατάλαβα όμως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και μετά από 4 ημέρες μπήκα πάλι στο νοσοκομείο και έγινε η δεύτερη εγχείρηση. Στάθηκα πολύ τυχερός. Στο χειρουργείο μπήκα 9 η ώρα το βράδυ. Τέλος καλό, όλα καλά», καταλήγει στην ιστορία του ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Δεν υπάρχει σκάφος πια. Κάποτε υπήρχε και σκαφάκι, τώρα δεν υπάρχει τίποτα. Μικροί είμαστε ακόμα, θα κάνουμε τον δεύτερο… γύρο», σχολιάζει μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στο «Πρωινό ΣουΣού».