Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Αγόρασα αυτοκίνητο στην Πέγκυ Ζήνα και μηχανή στον Νότη Σφακιανάκη»

Αργύρης Παπαργυρόπουλος

"Ήταν μία τραγουδίστρια - δεν ήταν και μικρή - και έλεγε ένα τραγούδι που της είχα πει πολλές φορές με ευγένεια να μην το λέει. Και ένα βράδυ ήμουν στο πρώτο τραπέζι και το είπε χωρίς να το καταλάβει" αποκαλύπτει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Καλεσμένος στη στήλη της Μαίρης Αργυριάδου στην εκπομπή «Breakfast@Star» βρέθηκε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τις ιστορίες που έχει ζήσει στη νυχτερινή Αθήνα του παρελθόντος, τα δώρα που έκανε σε καλλιτέχνες αλλά και τις παράλογες απαιτήσεις που είχαν κάποιοι από αυτούς.

«Έχω κάνει δώρο αυτοκίνητο στη φίλη μου, την Πέγκυ Ζήνα. Άρχισε να δουλεύει σαν πρώτο όνομα, είχε μία τεράστια επιτυχία που δεν την περίμενα ούτε εγώ ούτε αυτή» αποκαλύπτει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και προσθέτει: «Και μηχανή έχω κάνει δώρο στον Νότη Σφακιανάκη».

«Ο επιχειρηματίας πρέπει να είναι διπλωμάτης, να λέει ψέματα στο ένα καμαρίνι, ψέματα στο άλλο. Αν πεις τι σου είπε ο ένας καλλιτέχνης για τον άλλο, πάει το σχήμα, το ‘χασες. Κι όταν το σχήμα πράγματι πάει καλά και οι καλλιτέχνες είναι ευχαριστημένοι και αρχίζουν και βρίζουν εμένα, τότε είναι καλά» αναφέρει στη συνέχεια ο επιχειρηματίας.

Έχει δεχθεί παράλογες απαιτήσεις από τραγουδιστές; Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος αποκαλύπτει: «Έρχεται ένας καλλιτέχνης τώρα και μου λέει: εγώ θέλω να βάλω φενγκ σούι στο καμαρίνι».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος περιγράφει και ένα αστείο περιστατικό με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, που τον έφερε σε αμηχανία.

«Ήταν μία τραγουδίστρια – δεν ήταν και μικρή – και φόραγε φακούς επαφής. Έλεγε ένα τραγούδι που της είχα πει πολλές φορές με ευγένεια να μην το λέει. Και ένα βράδυ είμαι σε ένα μπροστινό τραπέζι με έναν φίλο μου και το λέει το τραγούδι. «Για εσάς» λέει κι είμαι κι εγώ στο τραπέζι. Ήμουν κι εγώ στο τραπέζι όμως αλλά δεν φορούσε τους φακούς».

«Κι όταν πήγα στο καμαρίνι της μου λέει: είδες που δεν θέλεις να λέω το τραγούδι; Μου το ζήτησαν. Ποια παρέα; της λέω. Η μεσαία, μου λέει. Ποια μεσαία παρέα; της λέω. Εγώ ήμουν εκεί!».