Αργύρης Πανταζάρας: Η απίθανη ατάκα του για τη Νάντια Μπουλέ

Αργύρης Πανταζάρας

Όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Ο Αργύρης Πανταζάρας έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Ζαρίφη και την εκπομπή “Μεσημέρι YES”, όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για το “Κόκκινο Ποτάμι”.

«Με πήρε τηλέφωνο για το Κόκκινο Ποτάμι η casting director, η Χρύσα Ψωμαδέλη, από τους καλύτερους συνεργάτες. Είναι από τους ανθρώπους που μου έδωσε την εμπιστοσύνη της, οπότε κατά κάποιο τρόπο ήθελα να της το δώσω κι εγώ πίσω, δηλαδή να… τιμήσουμε τη φανέλα.

Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ τις αντιδράσεις του κόσμου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι που με κάνει να νιώθω άβολα. Προτιμώ αυτό, να είσαι χωρίς τακτικές. Βέβαια και υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή. Πάντα βρίσκω χρόνο για πράγματα που με κάνουν να νιώθω όμορφα και με κάνουν να νιώθω όμορφα όταν τα μοιράζομαι.

Μπορεί να ξυπνήσω 05:30, να πάω να τρέξω γύρω από την Ακρόπολη, μετά να παίξω λίγο πιάνο, μετά θα διαβάσω τα αραβικά μου, που δεν ξέρω τίποτα, αλλά μαθαίνω να γράφω.

Το “Chicago” είναι μια τρομερή παραγωγή, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ο θίασος είναι καταπληκτικός, οι χορευτές και οι χορεύτριες ανεβάζουν τον πήχη. Η Νάντια Μπουλέ είναι μια τρομερή πρωταγωνίστρια, είναι ο Messi του μιούζικαλ», είπε ο Αργύρης Πανταζάρας.