Αργύρης Πανταζάρας: Απαντά για την προσωπική του ζωή

Αργύρης Πανταζάρας

"Θέλει προσπάθεια το να κρατάς τις σχέσεις σε μια υγεία" εξηγεί ο Αργύρης Πανταζάρας.

Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Αργύρης Πανταζάρας, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με αφορμή την καθημερινή σειρά του Alpha, «Παράδεισος των κυριών». Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και την φημολογούμενη σχέση με την συνάδελφο του, Σίσσυ Τουμάση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργύρης Πανταζάρας εξομολογήθηκε πως «αυτό θα έλεγα πως είναι λίγο Οργουελικό. Δηλαδή μπορεί να είσαι σε μια άλλη σχέση και να δημοσιεύσουν μια άλλη σχέση και η άλλη να έχει άλλη σχέση. Αυτό είναι Οργουελικό και λίγο επικίνδυνο γιατί όντως μπορεί να κάνεις κακό σε κάποιον. Αν ανακοινώσουμε τώρα ότι εμείς είμαστε μαζί, κάποιος μπορεί να πειραχτεί. Αυτό έχει να κάνει με το ότι το αναπαράγουν πολλές φορές πράγματα χωρίς να τα ελέγξει κανένας. Παρόλα αυτά εμένα μου αρέσει ούτε να κρύβεσαι ούτε και να φωνάζεις. Γιατί παράλληλα έχεις και τη ζωή σου».

«Είμαι πολύ καλά στη ζωή μου και αυτό είναι το σημαντικό. Νομίζω πως θέλει μια προσπάθεια το να κρατάς τις σχέσεις σε μια υγεία άρα και τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου. Το ότι είμαι καλά έχει μεγαλύτερη σημασία από το που είμαι, πως είμαι και τι κάνω. Έλεγα πάντα πως δεν μπορώ να σταματήσω να κυκλοφορώ στο κέντρο, που είμαι παιδί του κέντρου και διαλογίζομαι στο κέντρο, δεν γίνεται να το κάνω αυτό αλλά ούτε να κάνω ότι δεν συμβαίνει».

«Δεν θα τα συζητούσες όλα με όλους τους ανθρώπους. Δεν σημαίνει ότι δεν είσαι χαρούμενος, ότι δεν είσαι ερωτευμένος, ότι δεν είσαι γαλήνιος, ότι δεν έχεις σκέψεις και αγωνίες. Δεν θα συζητήσεις όμως τα πάντα για την προσωπική σου ζωή με όλους» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Αργύρης Πανταζάρας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.