Αργύρης Αγγέλου στη Μία: «Έχασα κάποια χρήματα επειδή δεν…»

Δείτε όλα όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μία» της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο μιούζικαλ «RENT» που είχε κάνει συμπαραγωγή, το οποίο πήγε πολύ καλά, ωστόσο, ο ίδιος έχασε κάποια χρήματα.

«Το Vincent River είναι δική μου παραγωγή. Έχω κάνει συμπαραγωγή στο παρελθόν, στο RENT, στο μιούζικαλ. Είχε πάει πολύ καλά. Ήταν μια πολύ μεγάλη παραγωγή. Ήταν γύρω στα 20 άτομα πάνω στη σκηνή, ζωντανές ορχήστρες, είχαμε πάρει έναν χώρο που τον ανακαινίσαμε εξ' ολοκλήρου που ήταν κλειστός για χρόνια. Ήταν μεγάλη παραγωγή, ήταν μεγάλο το ρίσκο, ήταν δύσκολη εποχή, όταν είχε αρχίσει η κρίση να έρχεται. Πήγε πολύ καλά, ήμασταν πολύ ικανοποιημένοι και όταν λέμε έχασα τα λεφτά μου, δεν εννοώ ότι έχασα όσα έβαλα, θα έπρεπε να είχε μηδέν εισιτήρια. Πήγε πάρα πολύ καλά, έχασα κάποια χρήματα επειδή δεν βγήκε.

Κι εγώ έχω πάρει σπίτι, απλά δεν θα το ξεχρεώσω ποτέ. Ρίχνω τα χρήματά μου στο θέατρο γιατί θέλω να δοκιμάσω κάποια πράγματα, θέλω να δω τα όριά μου και επειδή ξέρω πόσο “στενόμυαλα” είναι τα πράγματα σε σχέση με τι θα σκεφτεί ο άλλος να σε καλέσει να κάνεις. Ήθελα πάρα πολύ να πάρω το ρίσκο του εαυτού μου. Δεν θα άντεχα ποτέ να προτείνω μια δουλειά σε έναν παραγωγό και να μην πάει καλά και να μου πει “με κατέστρεψες”. Δεν θα το άντεχα ποτέ αυτό».

https://www.youtube.com/embed/_586BiXMufc