Αργύρης Αγγέλου: «Έφτασα 54 κιλά και μπήκα στο νοσοκομείο, είναι η πρώτη φορά που σταμάτησα παράσταση»

Αργύρης Αγγέλου

"Επανήλθα σε 8 μήνες κι έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου ότι όταν θα νιώσεις ότι ξεπερνάς το όριο, θα κατεβάζεις διακόπτη επί τόπου" δήλωσε ο Αργύρης Αγγέλου.

Ο Αργύρης Αγγέλου έδωσε συνέντευξη στο I Love Σου Κου και στον Τάσο Μπιμπισίδη για την περίοδο που κινδύνευσε η υγεία του και τους «διακόπτες» που χρειάστηκε να κατεβάσει για να επανέλθει.

«Το 2011 είχα πάθει ένα overdose. Πίεση; Άγχος; Δεν με αγαπούσα πολύ; Είχα φτάσει σε σημείο να μην τρώω. Δεν ήταν νευρική ανορεξία, ήταν υπερκόπωση μου είπανε οι γιατροί και απλά έφτασε σε ένα τραγικό σημείο. Τότε τα κιλά μου ήταν 68 και είχα φτάσει 54. Μπήκα στο νοσοκομείο. Είναι η πρώτη φορά που σταμάτησα παράσταση» ανέφερε ο Αργύρης Αγγέλου.

«Τα παράτησα όλα και πήγα στην Χαλκίδα στη μαμά και στον μπαμπά. Αγκαλιά, φροντίδα, πολλή αγάπη. Επανήλθα σε 8 μήνες κι έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου ότι όταν θα νιώσεις ότι ξεπερνάς το όριο, θα κατεβάζεις διακόπτη επί τόπου. Δεν θα επιτρέπεις σε κανένα να σου κρατά αντίσταση σε αυτό. Σήμερα με αγαπώ σίγουρα πολύ περισσότερο σε σχέση με παλιά» εξομολογήθηκε ο Αργύρης Αγγέλου.

Πηγή εικόνας NDP