Αργύρης Αγλαμίσης: «Δεν το περίμενα αυτό από τον Τζώρτζη! Μου έκανε εντύπωση…»

Αργύρης Αγλαμίσης

«Η Γωγώ ήθελε να πάρει έναν ρόλο, τον πήρε, τον κράτησε και τον πούλησε».

Καλεσμένος στη “Φωλιά των Κου Κου” ήταν σήμερα ο Αργύρης Αγλαμίσης, ο οποίος αποχώρησε χθες από το MasterChef. Ο 25χρονος μίλησε μεταξύ άλλων για τη Μάγκυ Ταμπακάκη, τον Τζώρτζη Παπανικολάου και τη Γωγώ Κωστάκη.

[dfp_ads id=236982]

Για τον Τζώρτζη: «Δεν ξέρω αν ο Τζώρτζης είναι έτσι και στην έξω ζωή, αλλά τουλάχιστον μέσα στο σπίτι δεν ήταν έτσι. Είναι από τα άτομα που μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις παρέα, είναι ευχάριστος άνθρωπος, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Τώρα, τι γίνεται πίσω από τις κάμερες, αυτό το είδαμε… Φυσικά και μου έκανε εντύπωση, δεν το περίμενα. Εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για μένα από τον Τζώρτζη. Αντίθετα, πιστεύω με εκτιμάει κι εγώ τον εκτιμάω σαν άνθρωπο. Ίσως ήταν λόγια του αέρα, λόγια της στιγμής. Μεταξύ μας ήταν όλα μια χαρά».

Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Συμεωνίδη για την αποχώρηση του Αργύρη Αγλαμίση!

Για την Γωγώ: «Η Γωγώ δεν έβγαλε κάποιο αρνητικό χαρακτήρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι διαφορετική στην έξω ζωή και τελείως διαφορετική όσο ήταν στο MasterChef. Δεν ξέρω τι κάνει μαγειρικά, αλλά η κοτσίδα που βλέπουμε και το κραγιόν, αυτό έξω δεν υπάρχει. Ήθελε να πάρει έναν ρόλο, τον πήρε, τον κράτησε και τον πούλησε».

Δείτε όλα όσα είπε ο Αργύρης Αγλαμίσης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!