Argo: «Θέλαμε να δικαιώσουμε την επιλογή της ΕΡΤ, αλλά…»

«Ο αποκλεισμός δεν μας πτοεί. Φυσικά, ανθρώπινα στεναχωρηθήκαμε εκείνη την ώρα γιατί...»

Στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου μίλησαν οι Argo για την εμπειρία τους στην σκηνή της Eurovision, τα σχόλια που έχουν ακούσει όλο αυτό το διάστημα, αλλά και για τις σκέψεις τους…

«Έχουμε κερδίσει μια πολύ ωραία εμπειρία.Περάσαμε πάρα πολύ όμορφες στιγμές και όλοι μαζί. Είχαμε άγχος, αλλά ήταν το δημιουργικό. Πρέπει να υπάρχει άγχος, γιατί αλλιώς δεν αποδίδεις κιόλας. Ήταν απίστευτο αυτό που ζήσαμε πάνω σε αυτή την τεράστια σκηνή με τόσο κόσμο που όλη αυτή η ενέργεια ερχόταν σαν ένα τεράστιο κύμα πάνω μας και εμείς αυτό που νιώσαμε, ήταν ότι αυτό που πήραμε πρέπει να το δώσουμε πίσω και το δώσαμε, το καλύτερο που μπορούσαμε.»

«Ο αποκλεισμός δεν μας πτοεί. Φυσικά, ανθρώπινα στεναχωρηθήκαμε εκείνη την ώρα γιατί η αλήθεια είναι ότι είχαμε πάρει πάρα πολύ ωραία σχόλια στο εξωτερικό. Ακόμα και οι ίδιοι οι καμεραμαν μας έστελναν ότι δεν το πίστευαν ότι συνέβη κάτι τέτοιο.»

«Δεν έχουμε καμία συγγενική σχέση με τον κ. Τσακνή, δεν έχουμε καμία κομματική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν ήμασταν κομματική επιλογή. Είμαστε άνθρωποι που αφήσαμε για δυο μήνες τα σπίτια τους, τα παιδιά τους, τις οικογένειες τους και έκαναν ότι μπορούσαν για να φέρουν εις πέρας μια αποστολή η οποία ήταν πάρα πολύ δύσκολη και θα θέλαμε να δικαιώσουμε την επιλογή της ΕΡΤ, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά.»