Αράχωβα – Οργισμένη η Τάνια Τρύπη: «Ο δικός μου γιατί δεν βρέθηκε; 3.000 δίνουν ακόμα για μια ανώνυμη καταγγελία»

Τάνια Τρύπη

"Δεν μίλησε όμως κανείς ποτέ" τονίζει η Τάνια Τρύπη.

Η Τάνια Τρύπη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, με αφορμή την συμμετοχή στην παράσταση του θεάτρου Αθηνών. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε την οργή της για την δολοφονία του χάσκι στην Αράχωβα που συγκλόνισε σύσσωμη την ελληνική κοινωνία.

Ειδικότερα, η Τάνια Τρύπη δήλωσε πως «έτυχε τώρα και μαθεύτηκε αυτό Γίνονται καθημερινά τέτοιου είδους βασανισμοί σε όλα τα μέρη της Ελλάδος, όχι μόνο στην Αράχωβα, απλά δεν έρχονται στην επιφάνεια. Τώρα ένας «άνθρωπος», ο οποίος κάνει αυτή την βαρβαρότητα, είναι θέμα χρόνου να το κάνει σε μια γυναίκα ή σε ένα παιδί ή σε έναν συνάνθρωπο μας. Το ίδιο και χειρότερο. Πρέπει να τιμωρηθεί και να είναι παράδειγμα γιατί, όταν κάνεις αυτό, θα σου συμβεί αυτό».

«Είναι γενικό το κακό, είναι γενικό το ότι δεν μιλάμε. «Δεν μιλάμε που βασανίζουν ένα παιδί και μια γυναίκα στο διπλανό διαμέρισμα, δεν μιλάνε που ακούνε τα ουρλιαχτά ενός ζώου το οποίο βασανίζεται με τον χειρότερο τρόπο. Ο κόσμος δεν μιλάει, φοβάται. Δεν μπορεί όμως να το καλύπτουμε αυτό το πράγμα, να το χώνουμε κάτω από το χαλάκι. Το κακό πολλές φορές έχει υπέροχη όψη για να μπορέσει να παραπλανήσει και φυσικά μπορεί να είναι κάποιος υπεράνω υποψίας, εννοείται».

«Πριν από δυο χρόνια υιοθέτησα την Αγάπη, η οποία ήταν τεσσεράμισι μηνών όταν βιάστηκε κατά φύση και παρά φύση και της έκοψαν και την ουρά για να βολευτούν καλύτερα. Έστειλα ταξί, την έφερα από την Ξάνθη σε μένα και την είδα σε μια ανάρτηση. Ότι είναι δηλαδή με μορφίνες το ζώο και δεν είχαν λόγια να περιγράψουν την κατάσταση στην οποία βρέθηκε. Εκεί εγώ λίγο ήρθα σε επαφή μαζί τους και κλονίστηκα τόσο πολύ που έστειλαν και την πήραν. Ο δικός μου γιατί δεν βρέθηκε; 3.000 έδιναν, ακόμα δίνουν, έστω για μια ανώνυμη καταγγελία αλλά δεν μίλησε κανείς ποτέ» πρόσθεσε ακόμα η Τάνια Τρύπη στη νέα της συνέντευξη.