Απρόσμενος καβγάς Τσιμτσιλή – Βερύκιου: «Να μου ζητήσεις συγνώμη! Με προσέβαλες»!

Αναπάντεχη έκρηξη κατά τη διάρκεια του Happy Day - Δείτε το βίντεο

Το θέμα της ενεργειακής πολιτικής με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ, δημιούργησε έναν πρωτοφανή -για τα δεδομένα του Happy Day- καβγά, μεταξύ της Σταματίνας Τσιμτσιλή, του Δήμου Βερύκιου και του Πέτρου Κουσουλού, με …νότες Δημήτρη Παπανώτα.
 
Η φράση «Οι δουλειές δεν γίνονται έτσι», του Πέτρου Κουσουλού, έβγαλε από τα ρούχα του τον Δήμο Βερύκιο, ο οποίος είπε σε πολύ υψηλούς τόνους: «Έλα να σε πάρουμε ρε Κουσουλέ να μας πεις πώς γίνονται οι δουλειές! Συγνώμη που θα σας το πω και σε σένα Πέτρο και σε σένα Σταματίνα, είστε επηρεασμένοι από την επιδερμική ανάλυση των πραγμάτων που κάνει το διαδίκτυο».

«Σωστό!», ψιθύρισε ο Δημήτρης Παπανώτας, πυροδοτώντας την έκρηξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή! «Τι σωστό Δημήτρη; Δεν κατάλαβα! Δεν είναι σωστό Δήμο στον συνεργάτη σου να βάζεις μια τέτοια ετικέτα. Το αν παρακαλουθούμε κι έχουμε άποψη είναι συγκεκριμένο και ξεκάθαρο. Το θεωρώ προσβλητικό αυτό που είπες και θα ήθελα να μου ζητήσεις συγνώμη! Με προσέβαλες! Είναι πολύ άδικο και άκομψο και δεν μου άρεσε καθόλου!», είπε έξαλλη η παρουσιάστρια.

Σε παράλληλη δράση… ο Πέτρος Κουσουλός φώναζε: «Αν θέλετε να μας λογοκρίνετε να μας το πείτε. Να μας κλείσετε και τα μικρόφωνα»!

Πριν γίνει unhappy η day των συνεργατών της πρωινής εκπομπής του Alpha, οι δύο πλευρές έριξαν τους τόνους και Τσιμτσιλή – Βερύκιος ολοκλήρωσαν την κουβέντα γλυκά…

https://www.youtube.com/embed/ugIQFcBXqIQ