Απόστολος Ρουβάς: «Λέγομαι Ρουβάς αλλά είμαι ο Απόστολος και έχω την προσωπικότητα μου»

Απόστολος Ρουβάς

"Όταν δεν σε ξέρει ο κόσμος, σε βλέπει και λέει "αυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Ρουβά" και είναι πολύ φυσιολογικό και επόμενο" ομολόγησε ο Απόστολος Ρουβάς.

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Απόστολος Ρουβάς, τη νύχτα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γοητευτικός μάγειρας και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στον αγαπημένο του αδελφό, Σάκη με κέντρο την δική του, ξεχωριστή διαδρομή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Ρουβάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε εξαιρετική σχέση και πάντα μα πάντα, όταν πρόκειται για κάτι σημαντικό στη ζωή μου, το συζητάω μαζί του. Σέβομαι πάρα πολύ τις συμβουλές του, με έχει βοηθήσει απίστευτα και χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα ότι σκέφτομαι να πάω σε μια πρωινή εκπομπή. Για το Survivor, όταν του είπα πως θα πάω, του άρεσε πάρα πολύ και είμαι σίγουρος ότι κατά βάθος θα ζήλεψε λίγο που με έβλεπε να το ζω πραγματικά. Θα ήθελε πάρα πολύ να το κάνει αλλά δεν θεωρώ πως είναι τόσο εύκολο λόγω υποχρεώσεων. Χάρηκε όμως πάρα πολύ όταν του το είπα, θεώρησε ότι θα δυσκολευτώ αρκετά και τον διέψευσα, θεωρώ».

«Όταν δεν σε ξέρει ο κόσμος, σε βλέπει και λέει «αυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Ρουβά» και είναι πολύ φυσιολογικό και επόμενο γιατί ο Σάκης είναι πάρα πολύ γνωστός και η πρώτη εικόνα που μπορεί να έχει κάποιος είναι αυτή. Δεν μπορείς να το αποφύγεις, δεν με ενοχλεί, δεν με πειράζει, ζω με αυτό και δεν ντρέπομαι για αυτό αλλά  ήθελα να περάσω στον κόσμο να καταλάβει ότι είμαι ο Απόστολος, έχω την προσωπικότητα μου και δεν μπορούν να με βάζουν στο ίδιο τσουβάλι με τον οποιοδήποτε είτε να κρίνουν τα θέλω μου ή γιατί βρίσκομαι στο παιχνίδι ή το τι έχω ανάγκη και δεν έχω ανάγκη εγώ».

«Το ότι λέγομαι Ρουβάς, εντάξει, αλλά είμαι ο Απόστολος οπότε πρέπει να με βλέπετε σαν Απόστολο» συμπλήρωσε ο Απόστολος Ρουβάς στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.