Απόστολος Ρουβάς: «Δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Survivor All Star»

Απόστολος Ρουβάς

"Είχα χαράξει μια πορεία όπου δεν θα ήθελα να την αλλάξω" εξηγεί ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο Απόστολος Ρουβάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα με αφορμή την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του συντρόφου. Πιο ευτυχισμένος και χαμογελαστός, λοιπόν, από κάθε άλλη φορά μίλησε για τον νέο ρόλο που θα συναντήσει σύντομα αλλά και την… σύγκριση με τον αδελφό του, Σάκη Ρουβά.

«Είναι υπέροχο που θα γίνω πατέρας! Από την πρώτη στιγμή που το έμαθα, νιώθω φανταστικά, νιώθω πάρα πολύ έτοιμος… Νομίζω» σημείωσε με χαμόγελο, αρχικά, ο γοητευτικός μάγειρας και αδελφός του Σάκη Ρουβά. «Ο γάμος δεν έχει περάσει ακόμα  από την σκέψη μας. Νομίζω πως θα το δούμε όταν θα έρθει η στιγμή. Το φύλο του παιδιού το ξέρουμε αλλά δεν θέλουμε να το μοιραστούμε ακόμα. Ενδεχομένως και να το αποκαλύψουμε κάποια στιγμή».

«Με τον Σάκη έχουμε πέντε χρόνια διαφορά οπότε δεν μπορείς να μας συγκρίνεις ας πούμε ως προς το ποιος ήταν πιο ζωηρός ή μη σε μικρή ηλικία. Σίγουρα όμως και αυτός έχει κάνει τις ζημιές του. Μας πρόσεχε αρκετά, μας φρόντιζε μιας και είναι πολύ φυσιολογικό νομίζω στα αδέλφια το μεγαλύτερο παιδί να προσέχει τα πιο μικρά».

«Ευχάριστα θα ξαναέκανα κάτι στην τηλεόραση. Έχει ενδιαφέρον αυτή η αλληλεπίδραση με τον κόσμο και η αμεσότητα» συμπλήρωσε ακόμα ο Απόστολος Ρουβάς, ενώ για το Survivor All Star παραδέχθηκε πως «δεν υπήρχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ούτε από εμένα ούτε από την παραγωγή ώστε να μπω στο παιχνίδι. Νομίζω ότι δεν με ενόχλησε γιατί είχα χαράξει μια πορεία όπου δεν θα ήθελα να την αλλάξω έτσι κι αλλιώς».