Απόστολος Μητρόπουλος: «Τώρα πρέπει να τα πούμε αυτά στον αέρα;»

Απόστολος Μητρόπουλος

"Ερχόταν ο σεκιούριτι, έβαζε τα κοσμήματα στην κοπέλα και μόλις τελείωνε η πασαρέλα ήταν εκεί για να τα μαζέψει πίσω", περιγράφει ο Απόστολος Μητρόπουλος.

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε ο Απόστολος Μητρόπουλος. Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Οίκο Βουράκη στo τελευταίo Madwalk, όπου μεταξύ άλλων η Demy και η Τζένη Μπαλατσινού φόρεσαν κοσμήματα αμύθητης αξίας.

«Είχα συνεργαστεί με τον Οίκο Βουράκη, ήταν από το αρχείο τους. Η Ουρανία είναι πολύ φίλη μου, μίλησα μαζί της για να ανοίξουν τις θυρίδες. Ήταν κοσμήματα από το ’60, ’70, ’80», είπε αρχικά ο Απόστολος Μητρόπουλος.

Όταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος τον ρώτησε ποιες προσωπικότητες έχουν φορέσει αυτά τα αμύθητης αξίας κοσμήματα στο παρελθόν, ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε:

«Τώρα πρέπει να τα πούμε αυτά στον αέρα; Κάποια πράγματα ήταν και της βασιλικής οικογένειας. Ήρθαν άνθρωποι σεκιούριτι για να τα μεταφέρουν και να τα προσέχουν».

«Και η Demy και η Τζένη Μπαλατσινού, που άνοιξε το σόου, φορούσαν αληθινά κοσμήματα. Τίποτα δεν ήταν ψεύτικο.

Ερχόταν ο σεκιούριτι, έβαζε τα κοσμήματα στην κοπέλα και μόλις τελείωνε η πασαρέλα ήταν εκεί για να τα μαζέψει πίσω. Στο τέλος, που βγαίνουν όλα τα κορίτσια στη σκηνή, δεν φορούσαν τα δικά μου κοσμήματα. Τα είχαν μαζέψει και είχαν φύγει», περιγράφει ο Απόστολος Μητρόπουλος για τη λαμπερή βραδιά.