Απόστολος Μαγγηριάδης: Το απρόοπτο που του έτυχε στον αέρα

Απόστολος Μαγγηριάδης

"Βλέπω πάνω από το κεφάλι μου έναν προβολέα 150 κιλά να κουνιέται" ανέφερε ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

Ο Απόστολος Μαγγηριάδης από τα δελτία της ΕΡΤ και το ertnews έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Δύο Στη 1 και στον Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο δημοσιογράφος μίλησε για το απρόοπτο που του έτυχε στον αέρα του δελτίου ειδήσεων καθώς και για τη συγκλονιστική εμπειρία που έζησε με το μακελειό στο Στρασβούργο.

«Απρόοπτο ήταν ο σεισμός που έγινε το καλοκαίρι πριν από 2,5 χρόνια στην Αθήνα. Την ώρα που έκανα το δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΙ, άρχισε ο σεισμός. Βλέπω πάνω από το κεφάλι μου έναν προβολέα 150 κιλά να κουνιέται. Εκείνη τη στιγμή σε βλέπει πολύς κόσμος και πρέπει να ενημερώσεις με ψυχραιμία ότι πρέπει να καταλάβουμε τι έχει συμβεί και να προσπαθήσετε να παραμείνετε στο σπίτι σας χωρίς να φοβηθείτε» είπε αρχικά ο Απόστολος Μαγγηριάδης,

«Τρώγαμε με τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, σε μια επίσκεψη που είχαμε κάνει οι Έλληνες δημοσιογράφοι στους ευρωβουλευτές. Την ώρα που πήγαμε να βγούμε από μπαρ, ο μακελάρης του Στρασβούργου χτυπούσε ένα από τα θύματά του ακριβώς μπροστά μας. Γυρίσαμε πίσω στο μπαρ για να κλειστούμε για 5-6 ώρες μέχρις ότου ή αστυνομία καθαρίσει το χώρο για να φύγουμε. Ήταν ένα τρομοκρατικό χτύπημα, που συνέβη ακριβώς μπροστά μας» δήλωσε ο Απόστολος Μαγγηριάδης.