Απόστολος Γκλέτσος: «Υπάρχουν φέτος σήριαλ που είναι για γέλια»

Απόστολος Γκλέτσος

"Είδα μυθοπλασία σοβαρή και κράταγα την κοιλιά μου από όλο το concept, τα παιξίματα, απ' όλα", σχολιάζει ο γνωστός ηθοποιός.

Στον καναπέ της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού κάθισε νωρίτερα σήμερα, Πέμπτη 5/10, ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Στερεά Ελλάδα μίλησε για την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές της Κυριακής, ενώ κάνει και το σχόλιό του για τις φετινές τηλεοπτικές σειρές.

«Για μένα το καλύτερο σήριαλ φέτος είναι οι Πανθέοι. Δεν το έβλεπα παλιά αλλά τώρα είδα μία δουλειά άρτια, παιξίματα καταπληκτικά. Είδα, όμως, και κάποια σήριαλ που είναι για γέλια. Δεν θα πω ποια», σχολιάζει ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Είδα μυθοπλασία σοβαρή και κράταγα την κοιλιά μου από όλο το concept, τα παιξίματα, απ’ όλα. Λέω: ποια κωμωδία, εδώ είναι η κωμωδία», τονίζει ο ηθοποιός αμέσως μετά, χωρίς να αναφερθεί συγκεκριμένα.

«Δεν μου λείπει φέτος καθόλου η υποκριτική. Θα κάνω τουλάχιστον 5 χρόνια να παίξω κάπου, εάν εκλεγώ. Δεν γίνεται περιφερειάρχης να παίζει στην τηλεόραση», επισημαίνει ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Την Κυριακή, εάν όλα πάνε καλά και είμαι ο περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας, τα πρώτα δύο τηλεφωνήματα που θα κάνω θα είναι στον Μανούσο (Μανουσάκη) και στον Σταμάτη (Φασουλή). Είναι τα γούρια μου, όπως και την άλλη φορά. Χωρίς αυτούς δεν θα έβγαινα ούτε δήμαρχος, ούτε περιφερειάρχης», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Απόστολος Γκλέτσος.