Απόστολος Γκλέτσος: «Μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιο του νέου κόμματος»

Δείτε όσα ανέφερε ο δήμαρχος Στυλίδας για το κόμμα "Τελεία" - Πώς μπορούν να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι;

Με ποσοστό που αγγίζει το 67,73%, ο Απόστολος Γκλέτσος αναδείχθηκε για μια ακόμη τετραετία Δήμαρχος Στυλίδας. Ο πολύ αγαπητός ηθοποιός που κέρδισε την καρδιά των δημοτών, ανακοίνωσε πως ετοιμάζει δικό του κόμμα με το όνομα “Τελεία”.

Μιλώντας σήμερα στο Πρωινό mou, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για το κόμμα του και τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να έρθει η πολυπόθητη ανάπτυξη στην Ελλάδα: «Αυτό το συζητάω και το σκέφτομαι με συνεργάτες μου εδώ και δύο χρόνια και προέκυψε ως ανάγκη. Θέλω να βάλουμε ένα τέλος σε κάποιες ανώριμες παρεξηγήσεις… είμαι δεξιός, είμαι αριστερός, είμαι κεντρώος. Τα προβλήματα είναι μπροστά, είναι αυτά και πρέπει να λυθούν. Ο κόσμος έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πρέπει να προσελκύσουμε ανθρώπους, τους πολύ πλούσιους Έλληνες να αισθανθούν ασφάλεια να έρθουν να επενδύσουν. Αν δεν επενδύσουν άνθρωποι, εταιρείες στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να έχουμε αύριο, μέχρι τα Χριστούγεννα θα πεινάμε όλοι. Χρωστάμε 350 δις., πρέπει να αρχίσουμε να παράγουμε χρήματα με επενδύσεις και με τον πρωτογενή τομέα, τη γεωργία και τον τουρισμό».

Το χρονοδιάγραμμα – Ποιοι θα συμμετέχουν;

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε πως σχεδιάζει μέχρι τον Οκτώβριο να έχει ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο σε εθνικό επίπεδο και διευκρίνησε: «Είμαι έτοιμος. Θα το κάνω, θα το ξεκινήσω, θα το προχωρήσω… Στην πορεία μπορεί να διαλυθούμε, αλλά θα έχουμε κάνει μια έντιμη προσπάθεια. Ευελπιστούμε μέχρι τον Οκτώβριο να έχουμε ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιο πανελλαδικά. Θα γράψουμε στο διαδίκτυο σε μερικές μέρες ορισμένα πράγματα. Όσοι συμφωνούν και θέλουν θα μας στείλουν το βιογραφικό τους και θα πρέπει να έχει ένσημα οπωσδήποτε, να ξέρει τι σημαίνει δουλειά, να έχει ιδρώσει και από εκεί και πέρα θα αξιολογήσουμε».

Διαβάστε ακόμα:

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στον Γιώργο Παπαδάκη για το νέο κόμμα που ιδρύει