Απόστολος Γκλέτσος: «Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι για 9.5 ώρες»

Απόστολος Γκλέτσος

«Έκανα 3 επεμβάσεις και ποτέ δεν επανήλθα, έχω μόνιμη κολπική μαρμαρυγή», λέει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Βασιλική Μπασιούρη έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό ζωής, μίλησε για την κόρη του, τον έρωτα, και τα προβλήματα υγείας.

«Όταν εγκατέλειψα την υποκριτική, ενδεχομένως να μην είχα μπουχτίσει άλλα έβλεπα ότι ερχόταν. Η μεγαλύτερη δυσκολία μου ήταν αυτό με την υγεία μου, με γονάτισε, πήγα και ήρθα. Έκανα 3 επεμβάσεις και ποτέ δεν επανήλθα, έχω μόνιμη κολπική μαρμαρυγή.

Ήμουν ζωντανός, χωρίς μέθη, στο χειρουργικό τραπέζι 9.5, 6.5 και 3.5 ώρες. Αθλούμαι, άλλα όταν υπάρχει ο φόβος, Θέλεις να φοβίσεις τον φόβο», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για την κόρη του ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Η κόρη μου παίζει τον πρωταγωνιστικό ρολό στη ζωή μου. Σπουδάζει στο Πάντειο, πολίτικες επιστήμες και σκηνοθεσία».

Για την τηλεόραση και το κομμάτι της παρουσίασης ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε: «Η παρουσίαση στην τηλεόραση ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου και δεν θα το ξαναέκανα. Δεν το έχω για παρουσιαστής, μην λέμε “όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω”».

Κλείνοντας, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Είμαι πολύ καλά, δεν φαίνομαι. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Έχουμε κορίτσι της παντρειάς, εγώ θα κάνω το επόμενο βήμα; Περιμένω με λαχτάρα να γίνω πάππους».