Απόστολος Γκλέτσος: Η απάντηση στη Γερμανού για τα «γαλλικά» του στη σχολική γιορτή!

Τι είπε για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Καλεσμένος στο NaMaSte της Ναταλίας Γερμανού ο Απόστολος Γκλέτσος, μίλησε μεταξύ άλλων για την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στο πρόσφατο ξεσπασμα της Ναταλίας Γερμανού για τα «γαλλικά» του σε σχολική γιορτή.
«Τον συμπαθώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και τον Βαγγέλη τον συμπαθώ. Σαν προσωπικότητα μου ταιριάζει ο Μειμαράκης, αλλά καταλαβαίνω και τα αντικειμενικά προσόντα που έχει ο Κυριάκος. Χωρίς να είναι το απόλυτο που σου χρειάζεται σε έναν πολιτικό, είναι πιο τεχνοκράτης. Καμιά φορά ο τεχνοκράτης είναι για κακό της πολιτικής. Ένας τεχνοκράτης μπορεί να πει δεν βγαίνει, άρα ας σκοτώσουμε τους μισούς για να ζήσουν οι άλλοι μισοί. Ο πολιτικός όμως θα πει παιδιά θα βρω τρόπο, κι ένας τρόπος είναι … που με έβριζες που είπα στα παιδιά «να πάνε να γαμ…. οι δανειστές»….

«Ήταν μικρά παιδιά…» αντέδρασε η παρουσιάστρια και ο Απόστολος Γκλέτσος συνέχισε…

«Δεν ήταν μικρά παιδιά, ήταν παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου. Του Δημοτικού δεν ήταν, θα μου επιτρέψεις να ξέρω καλύτερα τι ήταν. Ήταν παιδιά του Γυμνασίου. Ήταν παιδιά που πάνε στο σπίτι και ζούνε στο πετσί τους την κρίση. Παιδιά που ο πατέρας τους μπορεί να είναι άνεργος, να υπάρχει άνθρωπος με καρκίνο που να μη βρίσκει φάρμακα και μέσα σε αυτά τα παιδιά υπήρχαν δυο αυτοκτονίες πατεράδων. Όταν λοιπόν είμαστε σε τέτοιες καταστάσεις, οι πολιτικοί, οι ταγοί, και η τέχνη πολλές φορές μέσω της σάτιρας, χρησιμοποιεί λίγο και τη βωμολοχία για να αναπτερώσει το ηθικό. Άσε με να ξέρω καλύτερα.