Απόστολος Γκλέτσος για Χρυσούλα Διαβάτη: «Δε δικαιούται να δείχνει ούτε την παραμικρή μικροψυχία»

«Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, να εκφραστεί καλλιτεχνικά»

Θέση στην μεγάλη κουβέντα που έχει ξεκινήσει από τη βράβευση του Σάκη Ρουβά στα βραβεία «Κάρολος Κουν» πήρε και ο Απόστολος Γκλέτσος μέσω της εκπομπής Τα λέμε.

«Σέβομαι αγαπώ και θαυμάζω σε υπερθετικό βαθμό την Χρυσούλα Διαβάτη και τον δάσκαλο μου και πολυαγαπημένο μου Νικήτα Τσακίρογλου. Η κυρία Διαβάτη είναι ένα μοναδικό ταλέντο. Η κυρία Διαβάτη είχε την τύχη να συμπορευθεί σε αυτή τη ζωή με έναν ογκόλιθο του θεάτρου., τον Νικήτα Τσακίρογλου. Ο Θεός και μέσα από την πολύ δουλειά βεβαίως τη δική της και την αξία της της έδωσε μια καλλιτεχνική πορεία πάρα πολύ μεγάλη, της έδωσε χρήματα, της έδωσε μια πολύ ωραία οικογένεια. Σε όλο αυτό το μεγαλείο που της δόθηκε και γιαι το οποίο δούλεψε, ξέρω τώρα θα εκνευριστεί μαζί μου, αλλά θα της περάσει σε μια δυο μέρες, δε δικαιούται να δείχνει ούτε την παραμικρή μικροψυχία. Η Χρυσούλα είναι ογκόλιθος.

Ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, να εκφραστεί καλλιτεχνικά, ειδικά όταν κάποιον τον ακολουθεί και ο κόσμος. Όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτή τη ζωή να προσπαθήσουν. Για την άδεια του ηθοποιού και την καλλιτεχνική άδεια, δεν έχει άδικο, γιατί χρειάζονατι έναν μινιμουν προσπάθειας μέσα από σχολές και μέσα από εξετάσεις. Δε θα ήταν κακό να υπάρχει αυτό.»

//www.youtube.com/embed/97aaF9sugEw