Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν υπάρχει «μια χαρά» όταν έχεις προβλήματα καρδιάς, παίρνεις χάπια και σε βλέπει γιατρός κάθε έξι μήνες»

Απόστολος Γκλέτσος

"Συνήθως λέω στον επάνω: Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει, βάλε και συ λίγο πλάτη" ομολογεί ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο Απόστολος Γκλέτσος συνάντησε την Αθηναϊδα Νέγκα στο πλατό της εκπομπής της, «Καλύτερα αργά» που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Action 24. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του σίριαλ «Γη της ελιάς» αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας και την συχνή… επικοινωνία που έχει με τον «επάνω».

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Γκλέτσος εξομολογήθηκε πως «περιπέτειες υγείες είχα πολλές, πάρα πολλές. Πέρασα πάρα πολλές περιπέτειες υγείας από τα 34 μου. Μπαινοβγαίνω στα Ωνάσεια, να είναι καλά ο Ωνάσης που έφτιαξε το Ωνάσειο! Τώρα, το ότι είμαι μια χαρά είναι σχετικό. Δηλαδή δεν υπάρχει «μια χαρά» ειδικά όταν έχεις προβλήματα καρδιάς, που είναι το βασικότερο όργανο. Δεν υπάρχει «μια χαρά» όταν παίρνεις 4 – 5 χάπια την ημέρα και πρέπει να σε βλέπει ο γιατρός κάθε έξι μήνες».

«Είμαι συνεπής στις επισκέψεις μου. Δεν υπάρχει όμως αυτό το «είμαι μια χαρά». Ναι, μια χαρά και δυο και τρεις χαρές. Μέσα από αυτές τις περιπέτειες υγείας εξοικειώνεσαι με τον θάνατο πιο γρήγορα και πιο εύκολα, κάνεις κάποιες συζητήσεις και με τον επάνω. Με αυτό που μας δημιούργησε, γιατί κάτι μας δημιούργησε, δεν μπορεί».

«Συνήθως του λέω πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν γίνεται αλλιώς, εντάξει. Εγώ θα κάνω αυτό που πρέπει… βάλε και συ λίγο πλάτη» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, ο Απόστολος Γκλέτσος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο talk show της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24.