Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έβαλα άλλους επωνύμους στην «Τελεία» γιατί…»

Τι είπε για το κόστος του προεκλογικού αγώνα και για τη νέα κυβέρνηση;

Ο επικεφαλής του κόμματος «Τελεία» Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στο Πρωινό και μίλησε για το μέλλον του κόμματος, αλλά και τη νέα κυβέρνηση.

«Δεν έβαλα άλλους επωνύμους γιατί δεν ήθελαν να πουν ότι κάνουμε θίασο ή πρόγραμμα» απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος όταν ρωτήθηκε σχετικά με την μη ύπαρξη επιπλέον επωνύμων στην «Τελεία» πλην της Κατερίνας Στανίση.

Αναφορικά με τη χρηματοδότηση των κομμάτων που συγκεντρώνουν πάνω από 1,5%, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως: «Εμείς πάθαμε το εξής… Πήραμε πάνω από 1,5%, πήραμε 1,7%. Δυστυχώς δεν παίρνουμε λεφτά, γιατί φτιάξαν έναν νόμο 1 μήνα πριν που δε θεώρησε κανείς σωστό να μας το κοινοποιήσει, ότι έπρεπε στο 70% της επικράτειας, να έχουμε πλήρες ψηφοδέλτιο και δεν έχουμε πλήρες ψηφοδέλτιο. Άρα δεν παίρνουμε μία δραχμή.»

Σχετικά με την πρόθεση του Βασίλη Λεβέντη να εξετάσουν το ενδεχόμενο για κοινή κάθοδο στις επόμενες εκλογές: «Από εδώ και πέρα θα εξεταστούν πολλά ενδεχόμενα, πολλά μικρά κόμματα θα συνομιλήσουμε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ακόμα όμως είναι νωρίς.»

Το κόστος του προεκλογικού αγώνα: «35.000 που έκανε το χαρτί και το πήρα από το κράτος γιατί κατέβασα παντού ψηφοδέλτιο έστω και έναν και 50.000 δικά μου.»

«Αν βρούμε 50.000 ευρώ συνεχίζουμε» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος συμπλήρωσε πως «αν η κυβέρνηση τα κάνει όλα καλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να συνεχίσουν», αφού «η μεγάλη ανάγκη ήταν εκείνη που τους έκανε να φτιάξουν κόμμα».

Όσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως «ποτέ δεν τον έπεισε» ενώ για τη νέα κυβέρνηση δήλωσε:
«Σαν Ελληνας και σαν άθρωπος που ασχολούμαι με την πολιτική θέλω να δώσω την περίοδο προσαρμογής που χρειάζεται στην κυβέρνηση. Μέσα στο μυαλό μου αναλύω πολλά, από αυτά που βλέπω από αυτά που δεν βλέπω, από αυτά που ακούω, από αυτά που δεν ακούγονται και βλέπω τερατώδη λάθη, αλλά δεν μιλώ και περιμένω. Δεν μπορώ να πω γιατί ίσως κάνει κακό στην Ελλάδα»

Δείτε εδώ όσα είπε στο Πρωινό:

https://www.youtube.com/embed/MQgLaumTyVg