Αποστόλης Τότσικας: «Ο γάμος μας με τη Ρούλα ήταν και δεν ήταν τυχαίος»

Αποστόλης Τότσικας

"Πήρα τη μάνα μου και της λέω: παντρεύτηκα!", περιγράφει ο γνωστός ηθοποιός.

Στην παρέα της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου φιλοξενήθηκε ο Αποστόλης Τότσικας. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στο νέο ερωτικό δράμα εποχής της ΕΡΤ «Ηλέκτρα», μίλησε στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη.

«Υπάρχει επιμονή στο να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι. Σίγουρα δεν υπάρχει η τέλεια οικογένεια. Είναι μια συνεχής προσπάθεια, πάντα να προσπαθούμε, όταν αγαπάς τον άλλον», ανέφερε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας.

«Είναι σημαντικό να βάλεις όλη σου τη δύναμη και να προσπαθείς να ξεπεράσεις τα εμπόδια, που μπορεί να μην είναι εμπόδια αλλά μια χαζομάρα της στιγμής», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Αποστόλης Τότσικας ρωτήθηκε για τον γάμο του με τη φωτογράφο, Ρούλα Ρέβη, αποκαλύπτοντας πως αυτός έγινε χωρίς κανέναν προγραμματισμό σε ένα από τα ταξίδια τους:

«Δεν ήταν προγραμματισμένο, πήγαμε στο Λος Άντζελες, κάτσαμε εκεί στον Δημήτρη Γιαννέτο και λέω: δεν μας παντρεύεις; Ήταν και δεν ήταν τυχαίος. Πήρα τη μάνα μου και της λέω: παντρεύτηκα!», περιέγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Η Ρούλα είναι ένας άνθρωπος πολύ σοφός άνθρωπος. Με βοήθησε στη ζωή και στη δουλειά μου», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αποστόλης Τότσικας για τη σύζυγό του. Σημειώνεται πως το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2014.