Αποστόλης Τότσικας: «Με έχει συγκλονίσει αυτό το πράγμα, είναι ένα τεράστιο έγκλημα»

Αποστόλης Τότσικας

"Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουμε σαν κοινωνία. Που οδηγούμαστε; Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη" δηλώνει ο Αποστόλης Τότσικας,

Με αφορμή τη θεατρική σύμπραξη με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, ο Αποστόλης Τότσικας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την προσωπική του οργή για το δυστύχημα στα Τέμπη ενώ μίλησε για την επιτυχία του Γιώργου Λάνθιμου και τις προτάσεις για παρουσίαση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αποστόλης Τότσικας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με έχει συγκλονίσει αυτό το πράγμα (σ.σ. το δυστύχημα των Τεμπών). Το γεγονός ότι δεν έχει αποδοθεί δικαιοσύνη ακόμα και ακόμα συζητάμε για αυτό, όλα αυτά που έχουν ακουστεί από ανθρώπους της πολιτικής, δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουμε σαν κοινωνία. Που οδηγούμαστε; Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι ένα τεράστιο έγκλημα αυτό που έχει συμβεί και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη».

«Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία για την επιτυχία του Γιώργου Λάνθιμου και φαίνεται πως και ο ίδιος δεν έχει καμία αμφιβολία. Το γεγονός ότι τον αγαπάνε όλοι αυτοί οι τεράστιοι ηθοποιοί αυτή τη στιγμή, πρώτης γραμμής ονόματα και κάνουν ξανά και ξανά ταινίες μαζί του, δεν είναι τυχαίο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει σπάσει τα σύνορα και το πιο ωραίο είναι ότι το κάνει με τους δικούς του όρους. Φυσικά και θα ήθελα να πάρω μέρος σε κάποια ταινία του».

«Έχω δεχθεί τηλέφωνα για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού. Ευχαρίστως να έρθει κάτι τέτοιο εάν τα βρούμε. Ίσως όμως δεν έχει βρεθεί αυτό που θα ήθελα εγώ να κάνω, ίσως κάτι πιο ταξιδιωτικό και πιο περιπετειώδες. Σίγουρα θα μπορούσαμε να το κάνουμε μαζί με την Ρούλα Ρέβη, θα το θέλαμε πάρα πολύ» πρόσθεσε, επίσης, ο Αποστόλης Τότσικας στην ψυχαγωγική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού.